Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Radku,musim říct že tady to vypadá až moc dobře :D ,ale ve skutečnosti je lak v top stavu,přece jenom je to poslední rv. 11.07 a navíc auto stálo bezmála 3 roky v garážích,v suchu,teple,bez sluníčka...Je to znát hodně,bohužel teď začne dostávat :(

Vloženo

Snažil jsem se auto nemýt, pokračuju v tom, ale počasí je proti mě, už dva dny leje jako z konve a auto je jakobych ho právě domyl, hm hm jsem na začátku

to by se mi líbilo :-)

Vloženo

Tak jsem měl to samé o víkendu na jižní Moravě zadek komplet černý a po cestě zpět jsem už u Olomouce musel vzít sníh a objet RZ aby vůbec šla přečíst. A včera u nás taky pršelo a večer jak jsem přicházel k autu tak se dívám zadek čistý jen tam zůstal takový šedý povlak. Ale do konce zimy daleko takže mi to ani nevadí ze to trochu umylo. B)

Vloženo

no ja už som to nemohol vydržať. resp. mohol by som, ale auto som musel umyť kvôli obhliadke....viac v mojej téme možno :) aspoň pár foto kam som sa dostal "so špinou"  + jedna bonusová po umytí a s novým znakom...

post-83257-0-36425900-1386957391_thumb.j

post-83257-0-26591900-1386957404_thumb.j

post-83257-0-41580000-1386957416_thumb.j

post-83257-0-56819300-1386957428_thumb.j

post-83257-0-93236100-1386957448_thumb.j

Vloženo

Chlapci a děvčata máte to leštěnky. Škoda že nemůžu najít starší fotku jak jsem jel Žilina-Makov-Žilina v té době ještě po ne hotové dálnici... Čisté bylo jen přední a zadní okno od stěračů jinak komplet hnědé. Ani jedna RZ nešla přečíst a taky ikdyž jsem v noci svítil dálkovýma tak nebylo skoro nic vidět :D jo a jel jsem to Toyotou Rav4

Vloženo

to som zvedavý i ja. minimálne v štvrtok by mala byť vyumývaná keď si ju vyzdvihnem :D  aspoň podľa prísľubov.  na striebornej, sivej a podných farbách by malo byť najmenej vidieť špinu. v zime to môže byť výminka čo som doma pozeral

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...