Přejít na obsah

Slaneček roku 2013/2014 aneb kdo vydrží nejdéle nemýt auto


Standis

Doporučené příspěvky

Takže s hlubokým zármutkem musím oznámit že jsem musel Rooma umýt. Jelikož včera ráno jsem přišel k autu a sklo spolujezdce bylo celé posr... od nějakého hodného ptáčka kterému se nelíbilo jak je to auto špinavé. A odpoledne jak jsem jel s manželkou do obchodu tak prohlásila že se dívat na hovno nebude a ať to umyju. Tak jsem ji odpověděl že určitě přes noc bude pršet a že se to umyje a nebo že snad brzo napadne sníh a pak že to setřu. Ale bohužel nic se nestalo nemrzne , neprší a sníh v nedohlednu. Ten sníh co tu byl 2x za tuto zimu a vydržel jeden den tak nemytí auta vůbec ale vůbec nesvědčí. Takže se těším na příští zimu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jej, tak to je škoda  :kol-32: .. Já zatím nemyl, auto je "relativně" čisté, teď jak v Ostravě sněžilo, tak to celkem pomohlo, jen jak budu mít chvíli čas, tak musím do servisu a tam mi ho umyjí na 100%.. Nicméně dřív jak za 14 dní se tam asi nedostanu..

Ale máš alespoň krásné čisté auto, to má také něco do sebe  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Galvi ano to snezeni pomohlo dost jak to talo jsem to sundaval z auta a krasne sla i spina dolu. A silnice jeste nebyli takove spinave aby to hned zase zaspinilo.

 

Libore jsem puvodne chtel ale jak jsem tam hodil 10 korun jsem to umyl to okno a voda furt strilala tak jsem si rikal oplachnu alespon jeste kola no a zase mi zustalo jedno neumyto tak jsem dohodil jeste 30 korun a sjel to cele. A hlavne jak tam byla rada na mycku tak mi bylo trapne odjet jen s umytym oknem :D by se na me divali jak ne nejakeho exota.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja nechapu jak to po takovy dobre muzete mit takhle cisty

 

Keď jazdíš veľa v daždi v miestach kde sú cesty pomerne čisté, tak auto sa po čase umyje. Pred mesiacom som mal celé auto od blata (jazda po poľnej ceste po výdatnom daždi), ale od vtedy veľa pršalo, často som jazdil aj v daždi a väčšinou sa pohybujem v meste, kde nie sú cesty od blata. Dnes je moje auto už iba normálne špinavé, a to som ho neumýval už pomaly 4 mesiace.

Inak dnes som bol na zraze Škodovkárov a skoro som pred tým umyl auto. Mal som silné tušenie, že Dominique tam príde s leštenkou a nechcel som vedľa neho vyzerať ako škaredé kačiatko. Nakoniec som ale zostal verný špine (=bol som lenivý umyť auto) a dobre spravil, lebo cestou späť už pršalo. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...