miklisek Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 mne rezonujou na obou stranach ty vyskove stavitelne bazmeky bezp. pasu. v servisu mi rekli, ze to by museli rozdelat a jestli chci riskovat dalsi vrzani, pry poradne nafest domackli ty nacvakavaci packy, ikdyz to nema s tim stevecem pasu moc spolecne a nic vic pry ted neudelaji, at to testnu a pak kdyztak , ze muzem resit. samozrejme, ze to vubec nepomohlo, takze obcas rezonuju dal. nastesti to je vice od spolujezdce, takze to pri bezne jizde neni vzdy slyset. Tady to je http://forum.skodahome.cz/topic/125275-drn%C4%8Den%C3%AD-veden%C3%AD-p%C5%99edn%C3%ADch-p%C3%A1s%C5%AF-rapid/ Mám od toho protivnýho mikrodrnčení fakt klid. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADAMzPRAHY Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 To těsnění dveří je zvláštní. Já to jako slyším od začátku, takový šustěníčko když jedu pomalu (třeba 20km/h) po hrbolech, ale není to moc slyšet, při jízdě jsem si toho nikdy nevšimnul. A to mám jednoho z prvních Rapidů - najeto něco přes 30t km, výroba listopad 2012. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 To mám taky a podle ostatních to naštěstí není ono. Jim to "polystyrénově" vrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Spravne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 kaslu jim na stiznosti, chcu at to nevrze, nicmene nejsem experimentator, kterej si kvuli obcasny rezonanci na nasich zprasenych silniciích necha rozmontovat pulku vnitrku, aby to nasledne vrzalo i na dlasich mistech. jak do toho jednou hrabnes, tak uz je to v riti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 d.novakd: Dotaz, pořád nic, žádné vrzáníčko? Ani při nynějších teplotách? Můj silik olej s houbičkou už je asi krátkej při těchto teplotách, začlo lehce vrzat. A protože jsem tu silik. vazelínu nikde nesehnal mám už prst na kliku na objednávce a aby se to vyplatilo chci objednat víc tak se jen přesvědčuji, že to nebudou vyhozené peníze. Naštěstí má PanOil svůj E-shop a mají tam i jiné zajímavé věci. Zde http://www.panoil.cz/silikonova-vazelina-c2-p3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 (editace) Ještě se mi do ruky dostalo toto, to je bez silikonu a píšou, že je to i přímo proti vrzání. Tak taky když tak vyzkouším. Zase musím být opatrný, páč to chci reklamovat při servisce za 3tis km, tak aby to pak vrzalo až bude třeba. http://www.wurth.sk/media/catalogue/02-07-03-081__06122_sk_W.pdf https://katalog.wuerth.cz/prostredek-na-os-gumy-gummifit-75ml-08930128-039-24/ Editováno: 23. Květen 2014, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Musim zatukat ani vrznuti ani naznak proste nic super kupto neprohloupis. Budes spokojen ze mas super karu zas :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 ok, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajovod Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Mne v aute zatial nevrze nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 tak to tu veľmi oblúbený nebudeš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Vse je jen otazka casu a vsichni jednou budou patrit do klubu :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Ja to moje faro mam uz skoro rok a musim rict ze jediny co vrze je loketni operka kdyz je v poloze uplne dole. Ta zacala vrzat tak dva mesice od koupe. No a jinak nastesti nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Nám lehce drnčí přihrádka (dvířka) u spolujezdce při přejezdu nerovností Někdo vrže více někdo méně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Jo v kastliku mi taky praska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Při stahování okýnka u řidiče je slyšet takové praskání, jako když okno klouže po pomačkaném silném igelitu. Zvuk mi přijde ale z horní části dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 To neznám, taky nejsem vyjímečně s něčím první. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 (editace) Něco pro "vrzaly", problém nemáme jen v CZ a jen na RAPIDu..... Odkaz na briskoda.net: http://www.briskoda.net/forums/topic/315022-door-windows-very-noisy-against-seals-over-uneven-roads/ Editováno: 26. Květen 2014, autor: miklisek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Ten na videu se s tim nesere. Ten jeleni luj od sonaxu mam doma taky. To me nenapadlo, akorad to asi bude dost videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 26. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 (editace) tenhle jelení lůj mam taky ale ne od sonaxu, jmenuje se to rubber stick....patlal sem to jednou na alfu když ji zamrzly dveře...mam ho uz od patku vytazeny a pripraveny na realizaci ale zatim to zas nevrze ale jinak jestli to dobře přeložil překladač tak prej stačí i Lenor aviváž? a VW používá Krytox.... Editováno: 26. Květen 2014, autor: rogerer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADAMzPRAHY Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 (editace) Tak mám novinku k tomu klepání hadiček ostřikovačů. To že se mi to poslední dobou stává docela často není náhoda. Tu hadičku totiž má držet dál od plechu takový plastový kryt, který mi někdy prasknul (viz foto). Budu to tedy reklamovat a doufám, že to bez problémů projde. Nevím jestli jsem někde vymet nějakou díru nebo co, ale přeci to musí něco vydržet ne? Editováno: 6. Červen 2014, autor: ADAMzPRAHY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 To jsou palivové hadičky ne? To je prapodivné, že to prasklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADAMzPRAHY Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 no vlastně nevím Ale myslím že palivová je ta co vede kolmo odspoda (na obrázku dole uprostřed) - ta s tim gumovym chráničem okolo sebe. To je fuk, prostě hadička tam nedrží jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 To jsou palivové hadičky ne? nie sú... ...tie sú nižšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Pravda, je to hadička ostřikovače a nějaké kabely ke světlu a dalším zařízením. Znám své auto špatně :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.