Dodi 15 Vloženo 12. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2018 Jsem ho asi dva roky zpet nechal v miste kontaktu namazat nějakou vazelinou a od tebe doby ticho. Když se vyndal, tak myslim bylo vidět kde se trel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 @Dodi 15 v autorizaku na zaruku nebo sam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 (editace) Při cestách dovolenkových něco ukrutně drnčelo při cca 2100-2200 ot/min bez ohledu na zařazený r.s. Bylo to někde zepředu, jakoby v rohu palubky. Ale znáte to, jak se zvuk v autě šíří. A navíc manželka omítla spolupracovat, že prý nic neslyší a že jsme snad na dovolené, než abych se hrabal v autě a prostě jsem ji nedonutil, aby ošahala plasty okolo sebe. Jenže ono těch 2100-2200 ot/min je na 5-ku mezi 90-95km/hod., takže to bylo fakt na palici. No snad jsem o víkendu našel zdroj drčení. Nejspíš to byl plast krytu vodního kanálu - prostě to torpedo pod stěračema. Okraje jsem podlepil zbytkem pěnové dveřní fólie, původem ještě z OCT I. A krátké asi 4 cm dlouhé pruhy jsem dal mezi tenhle plast a černý plech stěny vodního kanálu, kde byl plast torpeda zvednutý/zdeformovaný a byla tam škvíra asi 1 mm. No zdá se, že to bylo ono. Po drnčení zatím ani památky. Editováno: 15. leden 2019, autor: miklisek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Atrani: v servise. Pamatuji, že to docela násilím vytáhl, pak bezradne přemýšlel co tam dat a nakonec vzal vazelinu na nevím co a omazal mista kontaktu. Hlavně, že je ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 Mě by z toho prclo. Ještě než jsem se dostal ke zkoumání cvakání v budících, tak to přestalo a ten samý den mi začalo něco plastového drnčet před spolujezdcem. Vyzkouším podlepit to torpédo jako @miklisek a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 (editace) Takže torpédo to není a spíš to vypadá na spolujezdcovi dveře. Za jízdy když držím oba zámky na pásy (na obě strany), tak nic. Pás i navíjení také nic. V přihrádce spolujezdce také nic, takže se musím asi nechat někým svézt. Měli jste něco podobného u spolujezdce ve dveřích? Editováno: 20. Srpen 2018, autor: Atrani dělá to při nižších rychlostech (do 60-70), ale i při minimální nerovnosti. Takové plastové drnčení jako když máte v kastlíku něco lehkého z plastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 (editace) tak je to těsnění, po dešti to přestalo a teď mám objednaný originál Panoil, tak to máznu Editováno: 27. Srpen 2018, autor: Atrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Kluci, setkal se někdo u Rapida s lupáním sedačky? Nasedání, vysedání, zatáčky, jakákoli změna pohybu v sedu pořád něco v ní lupe. Kdyby někdo věděl co s tím, byl bych rád . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Jo, já. Řidičova vyměněna na záruku a po měsíci i spolujezdcova. Zajímavé bylo, že spolujezdcova byla používaná o 90% méně a stejně vrzala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Woody díky, jenže já jsem po záruce a musím to nějak řešit. S tou spolujezdcovou je to fakt zajímavé, něco nedořešené z výroby.Na opotřebení to nevypadá. Jinak Rapid je plný různých pazvuků odvislých i od teplot venku. Pořád s něčím bojuju. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Zvykneš si, taky se snažím je nevnímat, ale je to boj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 U mě to řešili na 4x, než vyměnili prakticky vše v sedadle. Řidičova i spolujezdcova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Zapomněl jsem napsat, že mi měnili vnitřky opěradel (kovové) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Mi poprvé přesadili a ořezali molitany, podruhé je vyměnili úplně, potřetí rozebrali a znova složili celou konstrukci sedadla, počtvrté ji vyměnili. Užil jsem si s tím přes rok, každá oprava vydržela tak týden dva. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Jo mně v tom lupe taky snad odjakživa a neřeší to. Dokud se ta sedačka nepropadne na asfalt. U Rapida řeším už jen to co upadne nebo přestane fungovat. To by člověk nedělal nic jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Mě už v tom lupe, praská i když nejedu a stojím s vypnutým motorem. V neděli půlhodinová čekačka na letišti a na sluníčku a bez audia a nestačil jsem se divit, jak to všechno pracovalo, rám dveří, střecha. Concerto per rapid 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Kluci je to jak píšete, ten rapid to je fakt děs....veškerý boj s pazvuky marný . Kastle pracuje podle vlhkosti a teplot.. nikdy to není ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekT Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 V 20. 8. 2018 na 9:16, Atrani napsal: Takže torpédo to není a spíš to vypadá na spolujezdcovi dveře. Za jízdy když držím oba zámky na pásy (na obě strany), tak nic. Pás i navíjení také nic. V přihrádce spolujezdce také nic, takže se musím asi nechat někým svézt. Měli jste něco podobného u spolujezdce ve dveřích? Hledam zde podobne tema, drnceni ve dverich spolujezdce, vtip je v tom, ze sedim na miste spolujezdce a drnci to ve dverich ridice. Je to zrejme v motorovem prostoru. O vikendu zkusim pohledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 16. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2018 Chlapi já se musím smát. V lednu 2018 jsem koupil 8 let starý Renault Megane III 1.6 a drnčí v něm jenom uvolněný rámeček otvorů pro panty dveří - dá se opravit za pár korun. Jinak věřte nevěřte auto je tiché, nic nedrnčí, nepíská :-) :-) Joo vtipy na Renault jsou jedná věc, a realita druhá. Mezitím v mém Rapidu 2016 přibyl další pazvuk - palivové čerpadlo. Už jsem to psal. Napadá mě jedině podplatit technika na příjmu a domluvit si tak "jistou" reklamaci :-) Sedačky se mi dál krabatí, asi po páté začíná vrzat plynový pedál(už si to mažu sám) - Meganu o něm nevím ani, jde lehce, nevrže..Netroufám si představit, co vše bude vrzat, pískat v Rapidu v roce 2024 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman8282 Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 no chtěl jsem si Rapida pořídit, ale když to tady čtu, tak bych asi spíše skončil v blázinci, jezdím v Renaultu Fluence z roku 2010, má najeto přes 170 000 a maximálně mi v zimě jakoby "fičí" při řazení převodovka a to bylo 2x bourané (ne mojí vinou), bohužel Rendlík už není můj, sice si ho půjčuji ale je mi to už trapné a tak sháním náhradní vozítko, no Rapid to asi obávám se nebude, škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 V 13. 8. 2018 na 20:14, miklisek napsal: Při cestách dovolenkových něco ukrutně drnčelo při cca 2100-2200 ot/min bez ohledu na zařazený r.s. Bylo to někde zepředu, jakoby v rohu palubky. Ale znáte to, jak se zvuk v autě šíří. A navíc manželka omítla spolupracovat, že prý nic neslyší a že jsme snad na dovolené, než abych se hrabal v autě a prostě jsem ji nedonutil, aby ošahala plasty okolo sebe. Jenže ono těch 2100-2200 ot/min je na 5-ku mezi 90-95km/hod., takže to bylo fakt na palici. No snad jsem o víkendu našel zdroj drčení. Nejspíš to byl plast krytu vodního kanálu - prostě to torpedo pod stěračema. Okraje jsem podlepil zbytkem pěnové dveřní fólie, původem ještě z OCT I. A krátké asi 4 cm dlouhé pruhy jsem dal mezi tenhle plast a černý plech stěny vodního kanálu, kde byl plast torpeda zvednutý/zdeformovaný a byla tam škvíra asi 1 mm. No zdá se, že to bylo ono. Po drnčení zatím ani památky. Jsem si všiml, že o to torpédo se mi loupe lak na základovku, tam kam si nalepil pěnu, no to mě poser co budu ještě reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Roman8282: No myslím, že toto téma najdeš v diskuzi u jakéhokoliv auta... Jinak já mám Rapida od května, najeto 17 tisíc a zatím vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman8282 Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 před 5 minutami, rkonf napsal: Roman8282: No myslím, že toto téma najdeš v diskuzi u jakéhokoliv auta... Jinak já mám Rapida od května, najeto 17 tisíc a zatím vše OK. jj, jsem si toho vědom, určitě budou i světlé vyjímky, jen mě se*re, že za takové peníze dostane člověk tohle, myslel jsem si, že škodovka bude kvalitní kus domyšleného auta, a že když koupím nové, nebudou starosti a nebudu toho litovat... evidentně naivita, ale i přesto si půjdu rapida zítra projet, teda pokud mě ve škodovce nechají a proženu to po kostkách, abych viděl, jak je na tom v roce 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 před 13 hodinami, Petrzi napsal: Jsem si všiml, že o to torpédo se mi loupe lak na základovku, tam kam si nalepil pěnu, no to mě poser co budu ještě reklamovat. Největší tlak je v cca polovině šírky torpéda, jak je tam vyhnutí do strany a dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trollo Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 rozmyslam nalepit ochrannu foliu na auto aby sa to tesnenie nedotykalo karoserie a snad by to mohlo prestat vrzgat.skusal to už niekto?alebo myslite ze to nepomoze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.