Pawouk Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 TADY si to nastuduj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Jooo dik :-D tak asi zacinam patrit do party. Pac neco takovyho se mi tam ozyva ale zatim sem to prisuzoval 17 kolum a nasim super silnicim:-D jeden problem vyresen druhy me asi ceka :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Na roomavi mi takisto vrzgali tesnenia dveri. Vymenili mi ich za nove a vydržalo to cca 3 mesiace. Mazal som to kadečím ale nepomahalo. Nakoniec som kupil ten ich zazrak za 35e a čuduj sa svete ono to funguje. Stači mi to namazat každe 2-3 mesiace a je klud. Pred tým som naozaj skusal kadečo ale nevydržalo to ani týžden.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Ty kraso tolik penez za jejich chybu. To by meli davat spis jako pozornost. Musim zatukat po namazani vazelinou tyden klid i po velkych lijakach a predevcirem vabka a poradne sem zkropil auto i ty gumy a zatim klid a pohoda :-) stalo me to cca 2e 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Presne tak bych to tez popsal. Proto jsem taky hledal porad zavadu v tapecu a tesneni me nenapadlo ani nahodou. Miklis nehledej co nemas. Az to prijde ver ze to bezpecne poznas. Stejne jako silentblok.Ufff..... Diky za uklidnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADAMzPRAHY Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 (editace) Tak se mi každé ráno cestou do práce (zajímavé že jen takhle ráno) projevuje výrazné klepání někde v přední části za A sloupkem. Dělá to jen na volnoběh, když přidam trochu otáček tak je ticho (viz video). V kaslíku to neni, jde to někde z pod kapoty z prava. Ještě jsem neměl čas se tím zabývat, jen jsem to dnes natočil. Neprojevovalo se vám takhle to klepání hadiček ostřikovače jak jste tu psali? https://www.youtube.com/watch?v=ywb0HuIEArM Díky Editováno: 16. Květen 2014, autor: ADAMzPRAHY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Treba vypodložiť palivové hadičky a je ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADAMzPRAHY Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Treba vypodložiť palivové hadičky a je ticho. Ano bylo to ono. Stačilo to jen odtlačit směrem od té druhé hadičky a je klid. Kdyby někdo nevěděl, tak to místo jsem vyznačil v příloze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 no akubus myslel asi toto... http://forum.skodahome.cz/topic/99746-drnčení-při-volnoběhu-v-interieru-12-tsi-63-kw/?p=1618693 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADAMzPRAHY Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 no akubus myslel asi toto... http://forum.skodahome.cz/topic/99746-drnčení-při-volnoběhu-v-interieru-12-tsi-63-kw/?p=1618693 Nejsem automechanik, ale vždyť to je ono ne? Jen to na Fabii/Roomsteru vypadá trochu jinak. Ta hadička vpravo s tím "tlumičem" (na mé fotce) se hodně klepe a při určitý poloze rozklepala hadičku vlevo, která pak vydávala v interiéru ten zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 ide o to,že sa ten "kanál" vypĺňa penovou kostkou,ktorá znemožní pohyb tých trubiek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 20. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Ohledne tech tesneni co vam teda zabralo?staci silikonovej olej v houbicce?dnes to teda bylo slyset celkem drasticky i pres radio...ale staci aby zaprselo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 (editace) To vi d.novakd cekam az co z nej vyleze po case a objednam. Nikde jinde jsem to nesehnal. Zatim pouzivam silik olej s houbickou. Ale chci ted pockat a nemazat aby to pripadne zaclo vrzat az pujdu za 3tis km na servisni prohlidku tak abych mohl reklamovat. Editováno: 20. Květen 2014, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Tak kamaradi co se tyce reklamace - volal sem tam a ani si nevzpomely takze na to fakt s...u nemam na to cas a uz nervy. Jinak po prvnim namazani tou silikonovou vazelinou sem to zatim nemazal. X dni lijaky x krat vabka dnes parak auto na slunci- vysledek 150% ticho slysim uz jen travu rust takze dam za to ruku do ohne. Objednejte na netu i za cenu 3x drazsiho postovneho nez je samotna vazelyna. Na poprve sem vyplacal pul tuby na vsechny 4 dvere a dokonalej klid. K nezaplaceni - auto uz zas miluju [emoji2][emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Diky za info, mazes tedy jen tu protihlukovu clonku na dverich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Mazal sem to 6.kvetna a tesneni je na dotek porad klouzavy ale nemasti ruce proste nadhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Presne tak namazal sem jen to co je na dverich oba ty cancoury vedle sebe. Na kastly sem nesahnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 20. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 (editace) ok zusim se na ten pan oil zeptat v nejakych cyklo shopech Editováno: 20. Květen 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Jen ten jeden lalucek uprostred by to mel byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Ja natrel oboji viz foto radsi a mam klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 mne rezonujou na obou stranach ty vyskove stavitelne bazmeky bezp. pasu. v servisu mi rekli, ze to by museli rozdelat a jestli chci riskovat dalsi vrzani, pry poradne nafest domackli ty nacvakavaci packy, ikdyz to nema s tim stevecem pasu moc spolecne a nic vic pry ted neudelaji, at to testnu a pak kdyztak , ze muzem resit. samozrejme, ze to vubec nepomohlo, takze obcas rezonuju dal. nastesti to je vice od spolujezdce, takze to pri bezne jizde neni vzdy slyset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Až ti začně vrzat těsnění dveří tak tohle ti bude znít jak rajská hudba, ovšem pokud to přes to vrzání těsnění uslyšíš. Miklisek to onehdá myslím reklamoval taky na jedné straně a normálně mu to vytlumili nějakým nalepovacím filcem, on si to pak zdokonalil a udělal sám obě strany a má klid. Na jeho topicu má myslím i návod. To rezonování je častý problém, kdybych měl jen tento pazvuk v autě si pískám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 no mne fascinuje, kdyz podobne problemy clovek resi v autorizaku a servisak mu rekne, no jo pane, to je plastacek, takze se to da cekat, ze to bude vrzat. je vtipne, ze podobne slogany nedavaji do tech svych red dot reklam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 To říct mě, okamžitě si nechávám volat šéfa servisu popř. majitele showroomu, bych mu to tak vysvětlil, že by se z toho pokakal. Samozřejmě ještě z dodatečnou stížností na přístup přímo do ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Vis co je nejhorsi ? Tohle ti reknou snad skoro v kazdym salonu :-(. sou lidi blbe placeny a tak tam nedostanes profika co umi jednat vypada k svetu rozumi tomu a pomuze se vsim. Znamej tam dela prodejce a nastup mel snad 12 tis rikal. A hlavne uz nefunguje nas zakaznik nas pan :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.