voki6 Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Caute, budu nový řidič a tak mi tatka nechá pracovního pickupa. Jenže má i ten "velký úložný prostor" a ten se mi, jakožto teenagerovi moc nelíbí. Chtěl bych se zeptat, zda-li někdo nemá nemá zkušenosti s odejmutím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Ty ja bych to tam nechal soupnul bych tam naky mensi gauc a naky minibar a tam by se dely veci 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki6 Vloženo 5. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 To je jedna z možností ale přemýšlím, jestli to odstranění je tak jednoduché na zrealizování, jak vypadá (jiné dveře a černé lišty okolo obvodu uložného prostoru, popřípadě nějaká plachta na zakrytí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki6 Vloženo 12. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Nikdo s tím nemá zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Kamarád upravuje taky Piko, a ono tam jsou tři druhy nástaveb, ta kterou máš na první obrázku jde dát pryč, ale je to našroubované na "střeše" tudíž je tam těsnění atd, takže on když měl tenhle typ tak mu tam pak teklo a on pak tekl z toho, je nejlepší pokud, tak sehnat piko co má nástavbu jen vzádu Jinak kamarád a jeho brácha, tak je totál staví od základu, jedem v tom měl 1.9D a teď z toho má 1.9TDI a druhej měl 1.3 benzín a bude v tom mít něco s turbem + komplet vyvařený atd a na vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Z týhle to není až takovej problém: tohle je to co jsem ti psal: 7 A z týhle to jde úplně v pohodě: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki6 Vloženo 20. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 (editace) Já mám ten třetí případ, mám tam i tu nástavbu na střeše, ale tak je přilepená silikonem a přidána později než celá nástavba na korbě. Takže by neměl být až takový problém nástavbu oddělat a jen předělat zadní dveře a přidat lišty lemování korby. Co vy na to? To TDI tam má z oktávky? EDIT: Ten obrázek pickupa s nástavbou navrchu je pouze ilustrační Editováno: 20. Listopad 2013, autor: voki6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Tak to máš v pohodě, pak jen předěláš ten zadek Nene, má tam motor z Golfa, doplněný o turbo Poloosy tam má z nějakýho oplu, a teď řeší převodovku ještě K tomu velkej IC a tak jestli se nepletu tak je to motor AAZ od VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Dost bude záležet na tom, kdo tu nástavbu na střechu přidělával - zažil jsem práci pocházející od hovada, který vzalo akuvrtačku a na férovku ten laminátovej "převis" přišroubovalo samořeznýma vrutama přímo skrz plech do střechy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki6 Vloženo 20. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Tak to máš v pohodě, pak jen předěláš ten zadek Nene, má tam motor z Golfa, doplněný o turbo Poloosy tam má z nějakýho oplu, a teď řeší převodovku ještě K tomu velkej IC a tak jestli se nepletu tak je to motor AAZ od VW 1380676_641375975885708_107710214_n.jpg Tak to je pecka Dost bude záležet na tom, kdo tu nástavbu na střechu přidělával - zažil jsem práci pocházející od hovada, který vzalo akuvrtačku a na férovku ten laminátovej "převis" přišroubovalo samořeznýma vrutama přímo skrz plech do střechy... To jsem prosím dělal s tatkem sám A nebude problém s papírama? Např. velkej techničák... (nevím jestli tam je o tom zmínka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 V techničáku se myslím u PickUpu druh nástavby neuvádí, pokud to je modifikace schválená výrobcem - něco jako zahrádka na střechu. PickUp je prostě PickUp - ať má volnou plochu á la valník, nebo i když má na ni nasazenou boudu. Jiná modifikace byl favorit/forman PRAKTIK, kterej měl laminátovej "hrb" namontovanej na klasický kastli s předníma i zadníma dveřma. Tam se to ale snad ani sundat nedalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki6 Vloženo 24. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Konečně se mi podařilo sehnat zadní páté sklápěcí dveře/vrata, ale s těmi lištami na lemování korby bude problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xuan Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Zdravim vsechny delam od zakladu pickapa a momentalne po dlouhem zvazovani a hledani zadnich vrat ktere jsou docela predrazene mne napadla myslenka vrata zadni vyrobyt co zbydou z nastavby jeste jsem to tady nevidel tak sem rezal a myslim ze by to slo jeste trochu lamina kytu a muze bejt ne viz foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.