eon Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Zdravim, mám O 1,9 TDI 81 Kw a mám problém že mi nejde palubní počítač. Jednou se mi to stalo - vypnul jsem motor a pal. počítač šel, teď sem to zkoušel a nejde - tak mi pls poraďte.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eon Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 teď to zase de tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Břeťa Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Koupil jsem octavii 4x4 a ma to palubní počítač ale neukazuje mi to venkovní teplotu přitom čidlo teploty tam je čím to muže byt ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Koupil jsem octavii 4x4 a ma to palubní počítač ale neukazuje mi to venkovní teplotu přitom čidlo teploty tam je čím to muže byt ??? -špatný kontakt u toho čidla, očistit a pak se uvidí. Mě to, ale ukazovalo i bez připojenýho čidla ikdyž nesmysly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Břeťa Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Koupil jsem octavii 4x4 a ma to palubní počítač ale neukazuje mi to venkovní teplotu přitom čidlo teploty tam je čím to muže byt ??? -špatný kontakt u toho čidla, očistit a pak se uvidí. Mě to, ale ukazovalo i bez připojenýho čidla ikdyž nesmysly. ok skusím to diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 zdravim! chci se Vas zeptat:v navodu vsude pisou ze to co nastavim na palubnim pc- v mem pripade prumernou spotrebu a motor vypnu a kdykoliv potom nastartuju bude tam opet prumerna spotreba. no a me tam naskakuje teplote venkovni.nevite nekdo jak to spravit?dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 zdravim!chci se Vas zeptat:v navodu vsude pisou ze to co nastavim na palubnim pc- v mem pripade prumernou spotrebu a motor vypnu a kdykoliv potom nastartuju bude tam opet prumerna spotreba. no a me tam naskakuje teplote venkovni.nevite nekdo jak to spravit?dikec Teplota Ti naskakuje ked PC "varuje" pred moznostou namrazy... Ked bude teplejsie ako +4C nebude Ti to naskakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Přesně tak, jak je venkovní teplota pod +4°C nahodí se na PP teplota s takovou malou sněhovou vločkou, pokud klikneš na páčce na jakoukoliv stranu naskočí to co tam bylo předtím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Tato funkce naskakování teploty při hrozící námraze je jen u faceliftových modelů že? Mám totiž předface a i když je např. kolem nuly tak mi tam ta teplota nenaskakuje. Nebo je někde chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ja tu funkci take nemam, stejne jako pri nulove rychlosti ukazovat okamzitou spotrebu jako l/hod. Tak asi az po face. I kdyz tu spotrebu umela i felda, videl jsem na vlastni oci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ja tu funkci take nemam, stejne jako pri nulove rychlosti ukazovat okamzitou spotrebu jako l/hod. Tak asi az po face. I kdyz tu spotrebu umela i felda, videl jsem na vlastni oci. Já mám starej model r.v 98 s červeným PC a okamžitou spotřebu při stání mě to ukazuje, nastartuju auto stojím a normálně mi tam běhá okamžitá spotřeba, jinak ta teplota se mi taky automaticky nespouští, takže asi po face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 super chlapi dikec moc.no mam uz tu faceliftovou no.nekdy me to udelalo nekdy ne a ja porad cim to je a ono tim ze je namraza.mate pravdu mam tam treba -1.5 a se snehovou vlockou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Ja tu funkci take nemam, stejne jako pri nulove rychlosti ukazovat okamzitou spotrebu jako l/hod. Tak asi az po face. I kdyz tu spotrebu umela i felda, videl jsem na vlastni oci. Já mám starej model r.v 98 s červeným PC a okamžitou spotřebu při stání mě to ukazuje, nastartuju auto stojím a normálně mi tam běhá okamžitá spotřeba, jinak ta teplota se mi taky automaticky nespouští, takže asi po face Okamzita v l/hod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Ja tu funkci take nemam, stejne jako pri nulove rychlosti ukazovat okamzitou spotrebu jako l/hod. Tak asi az po face. I kdyz tu spotrebu umela i felda, videl jsem na vlastni oci. Já mám starej model r.v 98 s červeným PC a okamžitou spotřebu při stání mě to ukazuje, nastartuju auto stojím a normálně mi tam běhá okamžitá spotřeba, jinak ta teplota se mi taky automaticky nespouští, takže asi po face Okamzita v l/hod? Ano u palubního PC TC-6 nebo TC-6P pro Felicie se při rychlosti pod 32 km/h zobrazovala okamžitá spotřeba v l/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 jj, máte pravdu, u mojí předchozí 1,6 55kw mr99 se to pokud si vzpomínám nedělo, žádná vločka...takže automaticky se přepne na PP teplota pod +4 jen u face. Jinak moje okamžitá spotřeba při zahřátém stojícím autě většinou tak 0,5-0,7 l/hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olint Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 čau, poraďte,proč ukazuje PALUBNÍ PC jiny hodnoty spotřeby než jsou v reale. jezdín za 5,5-6l/100km a PC ukazuje kolem 4l?????? neni nekde čidlo v haji a co by stalo??? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michy Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 čau, poraďte,proč ukazuje PALUBNÍ PC jiny hodnoty spotřeby než jsou v reale. jezdín za 5,5-6l/100km a PC ukazuje kolem 4l?????? neni nekde čidlo v haji a co by stalo??? dik Jestli nejde o to, i jak často startuješ a stojíš Pokud ale prakticky nádrž projedeš nikoli popojíždkami a poskakováním v kolonách, ale jaksi co nejvíce v kuse, tak by hodnoty mohly být objektivnější k posouzení. Ale je fakt, že o víc jak litr, je podezřelý. U mne to bývá jen o nějakou tu desetinu rozdílu. Prostě i tak, přijde mi, jestli to nebude i stylem provozu jízdy. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.tom Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Ahoj nemáte prosím někdo dílenskou příručku na palubní počítač ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olint Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Jestli nejde o to, i jak často startuješ a stojíš Pokud ale prakticky nádrž projedeš nikoli popojíždkami a poskakováním v kolonách, ale jaksi co nejvíce v kuse, tak by hodnoty mohly být objektivnější k posouzení.Ale je fakt, že o víc jak litr, je podezřelý. U mne to bývá jen o nějakou tu desetinu rozdílu. Prostě i tak, přijde mi, jestli to nebude i stylem provozu jízdy. M. stylem ani kolonama to nebude. měřil jsem si usek cca 2OOkm v tahu a podle PC 3,8 a vreale (plna nádrž,cesta,dotankování,výpočet) 5,5litrů. tak nevím nedá seto třeba upravit ŘJ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiKast Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Ahoj, potřeboval bych poradit, mám Octu mr2000 s climatronicem a venkovní teplota se mi zobrazuje pouze na climatronicu. Je možné venkovní teplotu dát i do MFA, jako je to u aut bez climatronicu nebo u novějších modelů? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Kupoval jsi to auto jako nové nebo ne? Když mi před deseti lety u nové Octávky v záruce měnili komplet budíky, po výměně jsem podle PC jezdil za 3,5/100. 1,6 benzin. Nakonec zjistili, že objednali jiné pro jiný model. Tak jestli to nemáš podobný případ, pokud jsi druhý majitel a ten před tebou tam dal něco např. z vrakoviště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 mám takovej malé problém koupil sem octavii mr99 1,6 76kw a na palubním počítači mě to vůbec neukazuje teplutu venkovní,čidlo byl dáno pryč tak sem sehnal nové ,připojil dle DP a teď nevím jak ten udáj dostat na display všechny udaje ukazují OK jen ta teplota tam vůbec není skoušel sem to napíchnout na vag a palubní přistroj nehlásí žádnou chybu ani sem nenašel kde by se dalo nastavit,aby se ten údaj teploty zobrazoval díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 měl jsem kdysi stejný problém a pomohl "restart" budíků takže stačí na chvíli odpojit baterku a mělo by to zase jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 pomohlo to díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka003 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Z ničeho nic přestal palubní počítač ukazovat průměrnou spotřebu, stále je tam číslo 5.6, čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.