Leden 4, 20169 r on ti palubní počítač neukazuje kolik km ti ještě zbejvá ? zřejmě asi máš ten né-maxidot a tam to ukazuje jinak... Upraveno Leden 4, 20169 r od Rypicong
Leden 4, 20169 r cajk, takže dříve nejspíš nastala ta varianta 2roky, než co ukazuje PP co se týče km. Tak jenom doplním Miklíska, že až mu vynulují PP a opět dá 5w30 a další výměna za 2 roky, tak na tajnou výměnu mezi, budeš muset v půlce nájezdu který budeš mít zobrazený cca měsíc po výměně oleje. U tebe tipuju, že to bude tak 24tis km, takže doma si to vyměň v půlce nájezdu od výměny... nebo po roce - záleží, co nastane dříve, ale soudě dle současný situace, u tebe nastane dříve situace 1 rok
Leden 5, 20169 r Tak chlapy,kód QI6 na štítku mám,v počítači jsem najel na info a mám tam:Výměna oleje 1500km / 67dní a pod řádkou mám Inspekce 2800km / 47 dní.Vím že jsem výměnu neprošvihl ale vlastně jsem vás jen otravoval ohledně toho oleje,vůbec nevím jaký tam je a jaký tam má být a navíc nejdřív musím zjistit jestli to nebude servisu vadit že mám svůj olej.
Leden 5, 20169 r máš tam 5w30 splňující normu VW 504 00/ 507 00. Ve své podstatě je jedno, jakou značku tam dáš, pokud bude splňovat tuto normu a pokud to nebude no name z Tesca. Ten Castrol je cajk. Pokud jedeš do Amondu, tak vlastní olej akceptují... Jakub Holcr SERVISNÍ PORADCE Tel.: 312 817 185 / 734 417 212 tomu zavolej, domluv se a objednej, je to v pohodě rozumnej klučina. I se dá domluvit, že by jsi na výměnu oleje přijel až by jsi musel na garančku, přetáhnutí výměny o 1000km jim nevadí... Až půjdeš na garančku, tak jim řekni ať ti nemění kabinový filtr, ten si kup a vyměň sám, je to zbytečný jim za to platit - práce na 1 minutu. A ať ti nedoplňují provozní kapaliny ( chladící a ostřikovače ) je to docela mastně účtovaný...
Leden 6, 20169 r Tak jsem volal do Amondu a olej prý nedoporučují u zánovního vozu abych si přinesl svůj,jednou to vydržím a podruhé si už tedy koupím olej svůj.Cena garanční prohlídky je prý cca 4500kč.Takže pánové,děkuji vám všem moc za ochotu,zatím se mějte.
Leden 6, 20169 r Jsou to vydridusi. No chtej se napakovat. Ja byl na prvni vymene u nas v TP s vlastnim olejem a nerekli mi ani ň
Leden 6, 20169 r no jo, pohádkáři. Já byl už dvakrát na karlovarsku v Sokolově a vždy bez problémů a nikdy nikdo k tomu neřekl ani popel.
Leden 6, 20169 r volal jsi tomu týpkovi co jsem psal ? Pokud jo, je to divný, protože já tam byl před 2 měsíci a žádný problém...
Leden 6, 20169 r Rypicong:volal jsem přímo vedoucímu servisu včera odp,ještě mi napadlo že zkusím Nevecom co tam řeknou na olej
Leden 6, 20169 r Já jsem byl v servisu v HK a taky žádný problém. Podle mě se většinou bojí, že když nebudou akceptovat vlastní olej, tak půjdou lidi na servis jinam.
Leden 7, 20169 r Rypicong:volal jsem přímo vedoucímu servisu včera odp,ještě mi napadlo že zkusím Nevecom co tam řeknou na olej no to byla chyba, měl jsi volat tomu týpkovi...
Leden 8, 20169 r no to byla chyba, měl jsi volat tomu týpkovi... Ted už to vím taky ale já volal prvnímu kterého jsem na www stránkách amondu volal a to byl vedoucí,nic se ale neděje,zaplatím a vám všem moc děkuju
Leden 8, 20169 r no, proto jsem ti i sem dával ten kontakt, ale pokud nejsi ještě objednanej, tak zavolej tomu klučinovi...
Leden 9, 20169 r No mě se taky nejdřív nechtělo tahat vlastní olej ale ušetřil jsem na tom 2000, tak to tak plánuji udělat i letos..
Leden 12, 20169 r Tak jsem byl dnes pro info v Amondu.Máte pravdu,první výměna oleje po 30000km a na otázku zdali si mohu vzít olej svůj mi řekli,žádný problém,i mi poradil jaký.Je to pokud jsem to OK pochopil tento.Mám pravdu? http://maziva.heureka.cz/castrol-edge-5w-30_5-l/#section
Leden 12, 20169 r Ahoj, je to takto správně při změně na pevný? Že zůstane i inspekce. pripajam foto po zmene na pevny. Upraveno Leden 16, 20169 r od sk0d@
Leden 12, 20169 r Tak jsem byl dnes pro info v Amondu.Máte pravdu,první výměna oleje po 30000km a na otázku zdali si mohu vzít olej svůj mi řekli,žádný problém,i mi poradil jaký.Je to pokud jsem to OK pochopil tento.Mám pravdu? http://maziva.heureka.cz/castrol-edge-5w-30_5-l/#section jo, to je on, ale musíš si rozmyslet, jak budeš olej měnit ( jak často a jaký )...
Leden 12, 20169 r auto jsem kupoval v červenci a měl jsem servisní interval 30 tisíc nebo 2 roky. Jezdím krátké úseky a mám najeto 5 tisíc km. Interval zkrátil na 16tisíc nebo 315dní. Možná nakonec pojedu na servis po roce od koupě vozu.
Leden 13, 20169 r Jestli to OK chápu tak oni mi nastaví interval v PC po 30000km a nebo 2 roky na další garančku,Já si po roce koupím ten samí olej a vyměním si ho sám.Je to tak?
Leden 13, 20169 r Miklis- ano, Tobe bude tento olej mazat lepe o neco za studeneho motoru v zime atd., ale zase je otazkou jak bude mazat v lete pri vysokem zatizeni na dalnici. Urcite stale dostatecne vzhledem k tomu ze i koncern postupne prechazi na 0w30 ale presto. 0W-40-ka bude v lete pri vysokej záťaži na diaľnici mazať určite lepšie ako 5W-30-ka. Zároveň ti doporučujem naštudovať si niečo o viskozite motorových olejov napr. na tejto stránke.
Leden 13, 20169 r škoda: Děkuji za reaci. Jen dotaz, proč by i u pevného intervalu nemohla zůstat incpekce Proč myslíš, že to co máš ty je to správný? Rád si nechám poradit. Dík.
Leden 13, 20169 r Pozri si prispevky c. 262, 264 a 285. Pravdepodobne ti pevny interval nenastavili. Pojazdi par stoviek km a daj vediet ci ti nahodou nestupla hodnota "vymena oleje".
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.