ferda25 Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Pokud je to originální díl, tak se musí vždy kódovat. Pokud si už někdo předem nevypnul hlídání(to je možné kódováním jen od software 065x - byte 17 bit 7). To jediné vysvětluje, že jim to nepsalo chybu a jen nezvládli vyměnit světla(většinou musí i SPZka dolů a vyndání samotných světel vyžaduje šikovnost).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Tak klucí, jsem asi blbej. Moje téma jste mi zamkli a zde jasně nevidím, jak a co nakódovat ve VCDS, aby mi i CAN-BUS žárovky svítili v osvětlení SPZ bez chyby...tak jsem buď blbej já, nebo jsem to na 5-ti stránkách nenašel :-( Prosím o popis - zapni v tom a tom, tohle a tohle, nebo sniž tam tohle a tohle a bude to jasné :-) Děkuji moc !!! :-) Zamknul jsem to, protože už tu téma je a vidíš, jak jsi ho pěkně našel Ve vcds kontrolku prasklých žárovek neupravíš, protože ho ještě tvoje jednotka nepodporuje. U tebe bude zapotřebí upravit hlídání přes VASila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 (editace) Chlapy, koupil jsem obyc ledky sufit, dal do SPZ, svítilo to dobře, chybu samozřejmě hlásilo, no a teď jedna přestala svítit. Zkoušel jsem vrátit i obyčejný a měnit světla naopak, vzhledem k tomu, že to druhý jsem věděl že svítí, ale ani tuk, mohlo tam ta chyba jak to hlásí něco odpálit, a jen se to softem dá zase zprovoznit, nebo mám začít pátrat po dratech. Měl jsem teď auto na dipovani a byly sundaný zadní lampy, jestli to třeba nemůže souviset. Editováno: 12. Květen 2016, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Hlasenie nic neodpaluje...Skontroluj napatie v konektoroch a nasledne poistky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 A číslo pojistky SPZ? V manuálu tam nemám ani zmínku, to bude ještě s něčím zdruzeny ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 SPZka není hlídaná pojistkou. Na vypnutém obvodu nikdo nic nezměří. Obě osvětlení SPZky jsou na "jednom drátu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 (editace) Tak to jsem z toho teda úplně jelen, proč teda jedna po daní LEDek nesvítí i když jsem tam vrátil klasický žárovky? Pravá . edit: dobrý, tak jsem jelito, na dipování je asi vyndali a jednu nezapojili do konektrou, po dlouhém lovení kdesi v nárazníku napojeno a vše svítí jak má Editováno: 22. Květen 2016, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schery17 Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Zdravím, mám Superb II. facelift combi, rád bych si pořídil led osvětlení spz. Byl jsem přímo u škodovky a údajně to na můj typ vozidla nejde, protože mám start-stop systém (i když nechápu, co to má s osvětlením společného). Máte s tím někdo zkušenosti? Případně odkaz na ledky, co tam půjdou bez problému a nebudou hlásit chyby? Případně ledky + kontakt na někoho v Karlovarském kraji či u Prahy na nakodování? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Objednej si je zde: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/led-osvetleni-registracni-znacky-000052110x nebo v servise pod kódem: 000052110: + nutné nakódovat jednotka na adrese 09 byte 17 bit 7 zvolit a dát uložit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schery17 Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 (editace) Tak jsem je objednal. stáhl jsem L CODE. původní kod byl 40190ABBE80508C0400800C0710089EC4B7000AE636D85608081C7040041 a přes L CODE se změnilo 70 na F0. a stále ledky nesvítí a hlásí chybu žárovek palubovka. Asi jsem blbej, co dělám špatně? Editováno: 11. Srpen 2016, autor: Pawouk Necituj přímo předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Tož LEDky svítit musí i když to píše chybu. Tj. jestli Ti LEDky vůbec nesvítí je chyba v nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Takze jsem dalsi kdo ma origo zadni ledky ale kdyz na koduji v BCM (sw305) LED zadni spz tak porad pisou chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Neexistuje BCM se software 0305.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Oprava Part No SW: 1K0 937 087 H HW: 1K0 937 087 H Component: BCM PQ35 H+ 103 sw: 0575 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Pomocí kódování lze až od softwaru 0651. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Takze mam nechat flashnout BCM na 0651? pokud to teda jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 nebo takle obcas muzu mit BCM s Q ta by sla prehodit za H? Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 Příspěvky se editují, pokud chceš něco doplnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NehalemEN Vloženo 21. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2016 Zdravím taky jsem objednal ledky can-bus a po vložení svítí a počítač hlásí chybu :-( ovšem ledky co jsem dal do zrcátek tak ty chybu nehlásí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 @ferda25 Prosím Tě a jaký led osvětlení kufru na SII combi 2010?Ten odkaz pro scher17 je na facelift. Děkuji. Jinak ještě dotaz, nebudeš mít někdy cestu na Ostravsko?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Jsou to ty samé LEDky + redukce. Ještě je hezky u nás na jihu, tj. naplánovat výlet dokud je ještě slušné počasí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 @ferda25 Jsi schopný dle VIN kódu zjistit, co vše jde odblokovat/nakódovat? Auto tolik prolezlé nemám a přes diagnostiku vůbec, jelikož kabel nemám.Co jsem se podíval, tak jsem zapnul bluetooth/aux v nastavení rádia . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 Ovšem toto sem již nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Po precteni tohoto topicu bych si chtel jen ujasnit. Pro SII combi, r.v. 2012 neexistuje zadna LED zarovka pro osvetleni spz, aniz by to nehlasilo chybu?? je vzdy nutne upravit RJ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Ano u každého Superba2 nutné vždy upravit jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.