Přejít na obsah

speed8

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    85
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem speed8

  1. A jak ti dokážou opotřebení? Třeba bych měl žárovky skladované dle výrobce půl roku, pak je dal do světlometů a na druhý den by praskly. Než se s tebou srát kvůli pětikilu, tak ti pošlou nové.
  2. Já reklamoval také žárovku. Spíš teda výbojku a ne do světlometů, ale do terária v ceně 1500Kč. Reklamace dopadla úspěšně. Jestli se nepletu, tak záruka je normálně 2 roky (nebo 6 měsíců, teď nevím, jestli je to jen u baterií. Jen lidé si řeknou, že na to kašlou - jako můj otec.
  3. Ty jsi asi debil, jak jsi prasácky najel na ten chodník v předposledním střihu. Zkus se trochu nad sebou zamyslet. Ty jezdíš bez chyby? A to mě matka říká, že já jsem nervák.
  4. Píšu, že nejsme v kontaktu a že mou adresu nemá. Neví, kde teď bydlím. Hm s tou naivitou. Kolik lidí chce platit povinné s připojištěním za 10 tisíc (můj případ), kolik lidí má havarijko? Je to stejně jedno, auto mi to nevrátí ;-)
  5. 3.12. by to bylo 5 měsíců. Proč se ptáš? To mě taky napadlo. Ale nejsme spolu v kontaktu, je cca 230km daleko...
  6. Co s pojistovnou? Pojistovna mi nic neda, auto pojistene ltoyi odcizeni hsem nemel
  7. Taky si myslím, že to bylo vytipované. Stál jsem na jednom místě 3. den a teď do čmajzli. Bazary mě nenapadly no, zkusím. Jinak sleduju aukro, bazos. Avšak. Možná, že spíš bude někde v bazaru v celku, protože jsem v autě nechal papíry. Ještě teď jsem volal známému policajtovi, co operuje na dálnicích, ať dá klukům na hraničních přechodech echo. Pořád lepší jak sedět doma na prdeli a brečet.
  8. Byla mi odcizena Škoda Superb 1.9 TDI ve stříbrné barvě. Stalo se to dnes mezi 23:00 - 8:00 v Poděbradech přímo před bytem na Husově ulici 70m od Alberta. VIN: TMBCU23U629011465 - http://aplikace.policie.cz/patrani-vozidla/Detail.aspx?id=389892 Rámeček SPZtky nese jméno Marcel Puš - Privat servis Dvůr Králové. Auto má na pravých předních dveří ve spodní části odraný lak včetně prahu - červená barva, odřenina je velmi malá. Je postavené na originálech Škoda se zimními pneu Michelin. Výbava: navigace, počítač, multifunkce, tempomat, handsfree Parrot, neoriginální parkovací senzory - mírně vystouplé cca 3mm (takového SUPa jsem ještě neviděl). Kdyby mi dal někdo ECHO, kde co a jak, byl bych velmi rád. Kdyby někdo viděl díly na SUPa, dejte mi taky vědět. Zabezpečení z výroby, žádný defend lock a podobné. V kufru jsem měl červenou mikinu Duff, autonabíječku také červenou, výbavu a nějakou kosmetiku. Zde je odkaz na inzerát: http://auto.bazos.cz/inzerat/29241200/Skoda-Superb-19-TDi-96kw.php Prosím sledujte Superby ve středočeském kraji. Děkuji moc.
  9. Roboti jsou podle mě k ničemu. Jen to zavazí v kuchyni a je s tím práce při umývání. Raději kvalitní ruční šlehač/mixér - jednoruční, pěkný litinový mlýnek na maso apod.
  10. Pánové nevíte, jestli jestli jdou mlhovky z Octavie II před FL na Superba 1 před FL? Šlo by jen o ty mlhové "světlomety". Dneska jsem parkoval vedle O2 a čučel na to. Podle mě by to šlo, ale už byla tma :-)
  11. speed8

    Skoda Coupe

    Díky za objasnění. BTW: Na wikipedii je také něco napsáno a dokonce rozdělení kupé.
  12. speed8

    Skoda Coupe

    Vypadá to dobře. Ale já měl za to, že kupé je jen 2. dvéřové. (?)
  13. Prosím tě, co za to chcou? U nás jsou samoobslužné myčky za 10Kč/"program" (10Kč - oplach, 10Kč - šampon s kartáčem apod.). Nevím, jak na Octavii III, ale na SUPovi mám nastavitelné ostřikovače. Můžu si nastavit úhel klapky tak, aby mi to stříkalo buď na střechu anebo až úplně dolů. Tím si nezasereš střechu.
  14. Pořád přemýšlím, jestli prodat SUPa. Rád bych vyzkoušel něco jiného. Ale nevím, jestli by se ho vyplatilo prodat.
  15. speed8

    Kola, disky

    Jaké liťáky se hodí na léto kromě origo (myslím tím vzhledově)? Díval jsem se na témata ve Váš Superb a ti, co tam mají jiné kola než origo - nic moc. Spíše bych to viděl na nějaké se širokými paprsky nebo Bentley Ale za tu cenu si můžu koupit eReSo Už teď přemýšlím a vybírám. Říkal jsem si, že bych tam hodil 17''.
  16. Heh s tím stařešinou... Dal bych povinně řidičům nad 50 let každý rok dělat psychotesty. V neděli nějaký děda objížděl kruháč opačným směrem (u Avionu v Brně - bacha na to, minulý týden se tam stala nehoda ze stejného důvodu), před 2 týdny nějaký padesátník na mě troubil, když jsem couval z místa a on jel v protisměru v jednosměrce. Kua to jsem se tak naštval, že mi začlo tikat levé oko. Když jsem mu potom vysvětlil co znamená značka jednosměrka, tak začal nadávat, jaké ucho ho ponaučuje. Fajn, člověk má právo na chyby, ale ne aby ohrožovaly ostatní účastníky provozu!
  17. Definujte prosím nováčka/začátečníka. Kua taky se mě starší lidé, než jsem já, ve věku mých rodičů, ptají, proč jsem si koupil tak strašně silné auto SUP1 96kw. Nejsem vyježděný, ještě teplé papíry... Ale co já vidím jak ostatní řídí... Já tady najezdím za 3-4 měsíce to, co ti největší remcálci za 10 roků. Jedinému, komu věřím za volantem je můj bratr a já. Ostatním raději říkám, že pojedu hromadnou. Mít eReSo s 300 koňma, tak si taky z prdele na prdel nalepím Začátečníka.
  18. Pánové, kdyby chtěl někdo poradit ohledně nákupu z ciziny (ebay, dealextreme apod.) či rovnou přes mě objednat zboží, napište mi zprávu.
  19. Čoveče ty jsi gól. Kde píšu, že jezdím do školy autem? To jen jednou za měsíc těch tisíc km tam a zpátky. Kdybys měl takové výdaje teď jako já ve svých studentských letech, tak bys aspoň normálně poradil. Rada typu - kup fábku je od věci. Příště se raději prosím zdrž komentáře. Děkuji. (Avšak jestli bych tě opravdu zajímal, proč chci ušetřit, pošli mi soukromou zprávu a já ti mile rád odepíšu) BTW: Všem děkuji za reakce. Teď mi volal anděl strážný, že kšefty rostou. Takže budu kupovat úplně nové.
  20. Hh. Kdybych nemusel do školy...
  21. Taky pravda, že jsem to nenapsal. Ale mám tu někde vlákno o mém SUPovi. No kdybych si kupoval 14", tak to neřeším. Otec kupuje už léta jenom Polaris a je s něma spokojený. Nojo, ale 5600 nejspíš neseženu. Chodím teď do školy, měl jsem teď takové čekané-nečekané výdaje (čekal jsem je minimálně za měsíc). No ale to je jedno. Co říkáte na protektory? Na aukru je vidím malinko pod tisíc. Jezdím spíše zřídka, ale za to delší cesty. Teďka asi cca 1000km/měsíc.
  22. Za 4 jsem žádné neviděl. Potřebuji 205/55/16... Pod 1300 to nejde.
  23. Pánové potřebuji poradit. Jak je to se zimními pneu? Nevěřím totiž článkům na idnes, autorevue apod. Tam to bývá většinou podmázlé. No ale k věci. Mám možnost koupit zimní Nokiany za dobrou cenu - asi 3 tisíce za všechny 4. Jsou jako nové, jeté jednu zimu. Jenže... jsou již 7 let staré. Co myslíte? Listopad už se blíží a já to všechno nějak blbě spočítal... Takže peníze nejsou a jezdit je potřeba :-) Díky za reakce.
  24. Nene, na Superba I. Nevšiml jsem si, že je to v O1. Jinak díky za odpověď, koupím levnější kabel.
×
×
  • Vytvořit nový...