Hravec Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 (editace) viděl jsem u prodejce Sadu obalů na pneumatiky "na živo" a překvapila mě mile kvalita.... Máte už někdo koupeno? jsou nějaké zkušenosti? Editováno: 27. Prosinec 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 to se tvaří moc hezky. I cenovka mi přijde celkem rozumná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flek Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 Jenom si ujasním ... ty obaly jsou dobré jenom abych se v garáži nezasvinil, popř. je mohl převážet v autě že? Jenom jestli mi něco neuniká :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 vydžel jsi to celej život bez toho? Já ano a nějak po tom netoužím, kdo chce mít vystailovanou garáž prosím...já mám gumy ve sklepě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 (editace) hlavně to vidím na přenášení - ná to příjemnou rukojeť, tedy se dá nést kolo v jedné ruce, nezasereš se a pak ani auto..... tedy na manipulaci a převoz .. na uskladnění bych to až tak moc neviděl jako hlavní účel.... Editováno: 27. Prosinec 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 každý to máme jinak, ale za ty peníze bych si radši koupil troje pořádný rukavice na práci a můžu s tím dělat další věci, třeba měnit olej apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 ja to vidim jako vyhodu pri manipulaci, tim ze jsou v obalu tak se na ne neprasi a taky rozhodne nebudou tak nachylny na odreni. Casto s nima manipuluju, na garazi mame cca 30 - 40 sad pneu. Jako bonus je to, ze bezpecne poznam, ktery gumy jsou na ktery auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 tak nějak.... souhlas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 (editace) tohohle jsme se právě vyvarovali i ve firmách, jelikož skladovat ve firmě od 10 aut kola a všem ostatním to doporučuji prostě připlatit v pneu servise, kde za uschuvu chtějí houby... akorát pak ve větších městech už to za lidovky nebude Editováno: 27. Prosinec 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 Kolca mám ve sklepě. Vždy po sezóně jak zimní tak letní,kola sundám umyju utřu,takže špígl-nýgl. 3tího mám narozky takže si je koupím. Moc se mi to líbí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 (editace) tohohle jsme se právě vyvarovali i ve firmách, jelikož skladovat ve firmě od 10 aut kola a všem ostatním to doporučuji prostě připlatit v pneu servise, kde za uschuvu chtějí houby... akorát pak ve větších městech už to za lidovky nebude kokto nějak to koktíš, na jednu stranu chceš rukavice aby sis mohl vyměnit olej, což by většinu lidí nejspíš ani nenapadlo... na druhou stranu tvrdíš. že uložení kol je za babku... kde jsou ty časy, co např. MATADOR u nich koupená kola uskladňoval zdarma a co pneuservisy chtěly řádově stovky, dnes jsou to sice také stovky, ale 2x do roka, tedy se dostaneš na 1 000,- Kč i víc !!!... a to už není pro každého zanedbatelná částka.... vždy jsem měl na firmě a poslední 3 sezóny v pneuservise, letos poprvé doma na stojanu z Lídlu.... pro přepravu k vyvážení a přezutí v servisu také koupím tyto pěkné obaly... (P.S. - olej výměna zásadně v servisu a to kvůli záruce, nicméně zásadně svůj olej v orig. obalech + uschovat doklad o koupi = nemá vliv na záruku) Editováno: 27. Prosinec 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 (editace) obaly na pneu mám , aj sa to celkom predáva , chcel som to už v časoch keď to mal len VW no nejak som na to pozabudol , kedže mi zrušili skladový priestor tak mám letné kolesá vo svojej izbe . Akurát je som nie taký bežný užívateľ - vždy pred uskladnením ich umyjem čističom diskou , navoskujem , naimpregnujem pneu a prípadne prevážim origo závažiami :-D :-D :-D :-D Editováno: 27. Prosinec 2013, autor: suri. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 (editace) Já v zimně nejezdím,tudíž nepřezouvám a tak nepotřebuji žádné obaly na kola. Editováno: 27. Prosinec 2013, autor: Boleslavák 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namornik Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 dnes jsem objednal ty obaly na pneu, jsem zvědav na provedení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Nebudeš sklamaný , kvalitatívne je to urobené dobre - odolná látka , suchý zips , popruhy s upínaním . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Tak mám objednáno a jestli to klapne,tak ještě dostanu 250kč zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2014 tak jsem dnes koupil u svého prodejce za 485,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Taky 640kč-250kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2014 těch -250,- Kč je za co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 To je mínus 250kč které dostanu zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 No, Hravec se spíš ptal proč je dostaneš zpátky...asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2014 jj tak tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 (editace) Protože jsem při objednávce na fakturu napsal Autoopravy a přes známého ze Škody kterému jsem fakturu odevzdal dostanu peníze zpět. Editováno: 16. leden 2014, autor: Jay Kay 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Mam cerstvovo kupene a vyskusane.Ozaj super vec na cistu a jednoduchu manipilaciu,skladovanie a prenasanie a ta cena za hubicku.Mam rad prima ceny doplnkov a dielov od Skodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 zkoušeli jste tam dávat 19" o rozměru 235? na obautododílech píší do šířky 245 a 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.