Přejít na obsah

Osvětlení v kufru - po chvili slabé napětí


DonnJarda

Doporučené příspěvky

Již dlouho se potýkám s problémem že osvětlení co je v kufru ze začátku když otevřu dvěře tak svítí silně a po cca asi 10s se ztlumí.. Měřil jsem to na svorkách bez žárovky a napětí je normal 13V a fakt to po chvili spadne na 9-10V .. Dřív mi to ale nedělalo.. narazil někdo na podobný problém ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Aku ziarovku tam mas? LED ze? 

Ja som mal podobny problem: Ked som tam mal klasicku sulfitku tak to svietilo tak ako malo, potom som sulfitku vymenil za LED (doma robenu) a vtedy som zacal mat ten isty problem. Niekde tu na fore som nasiel ze to robi comfortka. Ona si mysli ze je vypalena ziarovka (nema taky odber ako by mala mat) a cca po 10 sekundach uberie prud. Ked som na tu moju LED domontoval odpor (uz teraz neviem aky velky), potom to prestalo robit a opat to svieti ako ma. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo mam tam LED .. jenže problem je v tom že ja to měřil i bez LED přimo na konektorech a výsledek dle měřáku taky stejný že tam napřed šlo 12v a pak to kleslo myslím na 8-9-10 v teď už nevím... ale vyřeším to přes přes relé.. a to stylem že dozadu mi vede zasůvka na 12v kde je stale napětí tak to dam kontakt relátka a civku budu budit napájením osvětlením dveří a je po problému :kol-47:

Editováno: , autor: DonnJarda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tam zadny problém není, jediny problém je, ze komfortka nevi, ze je tam ledka a ne zarovka, vrat zpet zarovku a uvidíš, ze nezhasne, Merak ti ukazuje pokles, protože neudela komfortce zatez jako zarovka. Reseni je vrátit zarovku ,nebo dat ledku+odpor nebo ledky, který jsou psany jako can busovy, ty maj ten odpor v sobe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...