ic.sniper Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 (editace) Zdravím, mám dotaz, zda se dá sehnat jako náhradní díl tento klips na fotografie nebo parkovací lístky na palubní desku? (popřípadě jako celá montážní sada) Editováno: 5. leden 2014, autor: ic.sniper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Prolezl jsem Etku a jistá možnost tu je. Jelikož tam není zobrazení předmětného držáku, je potřeba být obezřetný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ic.sniper Vloženo 18. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holec Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 také jsem to řešil v servise,ale po demontáži rámečku kolem radia a ovládačů topeni se zjistilo,že v tom autorádiu není drážka pro ten klips,tudíž to nelze namontovat.Je to kus od kusu jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.