Fezoj07 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Ja nemusim slapat na brzdu neako extra silno.Zastavim a asistent pracuje :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 V 2. 11. 2014 na 22:38, tasum napsal: Takže šlápnuť poriadne na brzdu, to som neskúšal. Brzdil som decentne. Nakodované to hádam nebude zle, ale človek nikdy nevie. Musíš sešlápnout pořádně brzdu. Asistent tlak brzd nevyvíjí, ale pouze udržujea pak povolí. Hlavně si dej pozor, jestli se nedotýkáš plynoveho pedalu. Stačí se jen dotknout a asistent povolí. Já mám asistenta nastaveného na cca 4s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Já mám standardní 2 s a jak píše Woody, chce to více šlápnout na brzdu. Když šlápnu jen tak běžně, jak jsem byl zvyklý bez asistenta, což sice auto udrží, tak pro asistenta to ale nemusí stačit. Podle kopce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Dík za tipy. Vyskúšam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Asistent funguje ako má, aj na spiatočku do kopca. Bolo to tou brzdou, treba na ňu viac zatlačiť. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 tak to je super... som rád že si spokojný.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Dnes jsme zkusil zastavit do kopce, šlapnout na brzdu a vyřadit rychlost. Brzdu povolit jen tak, že je sepnutý brzdový spínač a asistent drží dokud nepovolím pedál až zhasnou světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sveco Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 V 20. 1. 2014 na 8:30, pusher... napsal: Stav se do autorizaku a projed se v nejakem jejich voze. Pokud se to bude chovat stejne, tak to bude sice k nasrani, ale aspon budes vedet, ze to neni problem, ale vlastnost. Rozšířit V 17. 1. 2014 na 18:49, zemlik napsal: K tomu pískání se připojuju taky, někdo říká že nic neslyší ale opravdu tam to pískání je Rozšířit Vie mi tu niekto rozpisat ako mam postupovať pri aktivácii Asistent rozjazdu do kopce pre Rapid liftback 2018 ake kody a podobne? vopred ďakujem za kazdu radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 To se musis zeptat tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.