Tomáš Slabý Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Hele klidně duben chce to hezký počasí a vybrat teda nějaké místo, nebo mít alespoň představu. Já bych se stejně v únoru už dostavit nemohl. Ve škole jsem skončil a tak musím cesty do Plzně více plánovat, aby to skloubil s práci a dalším koníčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Zdary tak co plzeňský a okolní kdokoliv, podnikneme něco? Čas přezutí se pooomalinku blíží a tak by jsme mohli něco spáchat - domluvit termín, místo, čas. Určitě je spoustu novinek za tu dobu co nic nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 U mě konkrétně žádná změna [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 54 minuty temu, Stringo napisał: U mě konkrétně žádná změna Ale na sraz můžeš přijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 A ty dorazíš? Máš to po dálnici kousek [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Hoší,tak tak co bude letos sraz Plzeň???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Teď 3 měsíce nemůžu, jsem na služebce od 16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Je to tu bez měsíce téměř rok od posledního příspěvku. Tak co Plzeňáci, žije tu ještě někdo? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 To víš, pekáče stárnou už na nich není nic k vidění [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Já mám teď auto na půl rozebrané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkon Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 Taky jsem z plzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.