Vacky Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Ahoj chlupy. Potřeboval bych poradit. Předělal jsem rádio ve své fábce. Vyndal jsem origo rádio a dal tam 1 din rádio. Ale po zapojení mi pořád svítí rádio. Ani po vyndání klíče se nevypne. Musím to vypnout manuálně a navíc když ho vypnu tak mi svítí akorád červená ledka na rádiu. Potřeboval bych aby se vyplo po vyndání klíče a nic nesvítilo? Nevíte o tom něco? Děkuji Pokud toto téma tu už je, tak se omlouvám, popřípadě mě nasměrujte na dané téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Musíš pohledat. Pokud si nedal origo rádio, musíš prohodit káble. Site jen narychlo téma z FI, ale problém je furt stejnej: http://forum.skodahome.cz/topic/21196-zapojenie-neoriginalneho-radia/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacky Vloženo 15. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2014 (editace) koukal jsem ale problém to neřeší. Jinak nemám FI ale FII před face. Nevím co s tím. Tohle rádio mi to nikdy nedělalo. Pročítal jsem fora a našel jsem akorád, že Škodovky mají prohozený konektory. Jinak dík Editováno: 15. leden 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Já si myslím ze FII už nemá 2 plusy jak stará fabie ( paměť a + z klíčku) ... Ale vypínaní klíčem je dělané přes CAN.... jedině jeden + natáhnou ze spínačky a druhý stály + ponechat na paměť.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Už jsem tady kdysi někomu radil, http://forum.skodahome.cz/topic/19767-neorigo-radio/?p=1556819 Myslím, že jestli jsi měl origo rádio, tak budeš muset drátovat. Od pojistky 19 natáhnout nový drát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.