Září 18, 20168 r Jaké DVD columbus přehrává?Mě nic nechce přehrát,nebo jem origo?Když vložím sd kartu tak také napíše chyba karty.
Září 19, 20168 r Pavel 5 tak mě to bere i pálené,ale jen ve formátu DVD,nebo si lze i na jedno DVD vypálit více filmů třeba v avi,ale musejí se převést do toho formátu DVD a pak místo kapitol máš jednotlivé fimy.A z SD karty určitě žádný film nepřehraješ!
Září 19, 20168 r tak to buď je nafarmátována ve špatným formátu,nebo jestli nemáš moc velkou kartu,to co umí číst columbus je podle dáno podle toho jaký máš FW
Září 19, 20168 r A nebo ti nejde čtečka karet v autě, taky jsem ji měl mrtvou. Ferda ji diagnostikoval a hlásila se v pohodě, ale prostě nejela. Z aliexpresu jsem koupil novou za 230kč, vyměnil a teď z ní normálně poslouchám muziku. Jen mě štve že nejdou přetáčet mp3, když mám delší set a chtěl bych začít od 12 minuty třeba, mno nebo dělám něco špatně, ale asi to prostě nejde.
Září 19, 20168 r jo to je taky možnost že je špatná,nejdřív jsem chtěl vyloučit to,že dělá vše ostatní dobře. já mám tedy ještě originální čtečku a přetáčet mi jde,jen podržím déle tlačítko buď na navi nebo na volantu a normálně se mi to posouvá
Září 21, 20168 r Tak jsem si poradil sám, na odstranen nefunkční odkaz je ke stažení verze 5238, která už obsahuje v sobě VIM.
Září 21, 20168 r Nevím jaký používáš AV program, mě NOD32 AV9 neřikal nic a tomu věřim. (provedl jsem kontrolu všech disků i proti Malwaru a dobrý) I soubory jsou ok a Columbus funguje bez jediného problému.
Říjen 14, 20168 r Tak jsem podle návodu zde odblokoval obraz.Jenže komplet, na navigaci nejde ani rádio,napřed to chtělo cd s mapami a nakonec nejde nic.Stáhl jsem program,vypálil dal do mechaniky a stiskl trojhmat,a bylo vymalováno.Co s tím?
Říjen 14, 20168 r před 18 minutami, Pavel 5 napsal: Tak jsem podle návodu zde odblokoval obraz.Jenže komplet, na navigaci nejde ani rádio,napřed to chtělo cd s mapami a nakonec nejde nic.Stáhl jsem program,vypálil dal do mechaniky a stiskl trojhmat,a bylo vymalováno.Co s tím? Tak nakonec po zapnutí je vše šedivé orámované červeně,navigace jde jen s cd ale nejde zvuk u navigace ani rádia.
Říjen 16, 20168 r Tak to vložení DVD pro odblokování obrazu vyšlo dost draho.Nevím co s tím maník dělal,nebyl jsem u toho.Říkal že musel opravit desku a i pro rádio,cena 4000 Kč.Je to možné že po vložení toho DVD pro odblokování tohle dokáže?
Prosinec 23, 20168 r Někdo v okolí Olomouce, kdo by mi pomohl se sprovozněním DVD obrazu během jízdy? díky, 777 060 150
Leden 6, 20178 r V 14. 10. 2016 at 17:21, Pavel 5 napsal: Tak jsem podle návodu zde odblokoval obraz.Jenže komplet, na navigaci nejde ani rádio,napřed to chtělo cd s mapami a nakonec nejde nic.Stáhl jsem program,vypálil dal do mechaniky a stiskl trojhmat,a bylo vymalováno.Co s tím? Ahoj, podle kterého návodu jsi to udělal? Je jich tu víc.
Leden 30, 20178 r V 14. 1. 2015 at 20:33, Ladiikk napsal: Zkoušel jsem tento návod na Octávii 2 s DSG a funguje Funguje? A nemas problem s prevodovkou? Niekto tu pisal ze vraj sa poserie DSG. A uz som to pocul aj z ineho zdroja.. Vraj po aktivovani obrazu pocas jazdy prdne prevodovka. Mam Octaviu 2, DSG 2.0TDI CR, 103kW, r.v. 11/2012 Upraveno Leden 30, 20178 r od i-media doplnenie udajov o motore
Únor 5, 20178 r Dnes jsem nainstaloval podle souboru od alfonsak a funguje. Mam Octavii RS II DSG, r.v. 9/2008
Únor 11, 20178 r Zdravím, chtel bych se zeptat na columbus v novém Superbu. Z čeho všeho filmy přehráva ? Jaké formáty ? A hlavně jak se da provést odblok sledování za jízdy. Dekuji za radu
Únor 12, 20178 r Caute, ak ma niekto zaujem odblokovanie obrazu pripajam linky.. postup: staiahnut si najskôr to iso vypalit ho cez power iso (resp nainstalovat pover iso a vnom potom otvorit ten subor) vypalit a hotovo. sadnut do auta nedavat kluc do zapalovania. pustit Columbus a dat dnu cd...to je vsetko raz potvrdit ok na disp.. vybrat cd az ked same vylezie..odskusane na Octavia dsg 2012 sw verzia 4120. VIM_Berto89 (1).iso PowerISO6-x64.exe
Únor 12, 20178 r před 1 hodinou, richardrs napsal: Caute, ak ma niekto zaujem odblokovanie obrazu pripajam linky.. postup: staiahnut si najskôr to iso vypalit ho cez power iso (resp nainstalovat pover iso a vnom potom otvorit ten subor) vypalit a hotovo. sadnut do auta nedavat kluc do zapalovania. pustit Columbus a dat dnu cd...to je vsetko raz potvrdit ok na disp.. vybrat cd az ked same vylezie..odskusane na Octavia dsg 2012 sw verzia 4120. VIM_Berto89 (1).iso PowerISO6-x64.exe Funguje to i na columbus v novém Superbu ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.