Ahdul Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Dobry den Mam uz dlhsie tento problem radiaca paka normalne v kabine ide vzdy do N neviem presne co to sposobuje (asi nejaka pruzina) ale ked dam paku dolava ako keby idem zaradit 1 alebo 2 a pustim ju ide strasne ztuha a pomaly do opacne strany ked idem zaradovat rychlost 5 odtial ide normalne.Vsimol som si ze ked je zima ide to viacej ztuha ale aj ked sa zohreje motor aj pri dlhsej trase stale je to strasne rozdielne od normalu ako som bol zvyknuty.... Menene nic nebolo ani opravovane jedina vec co sa robila bol problem s radenim rychlosti a to bola uvolnena Matica na ktoru smeruje CERVENA sipka a ZLTE sipky ukazuju co bolo premazane dve su tiahla a tretia ten samotny valec co beha.Problem nastal ale asi az po 2 mesiacoch... pouzita bola klasicka vazelina napadlo ma jedine to ze by ta vazelina stuhla a branila v pohybe?? Dakujem za vsetky rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Jestli si použil obyč vazelínu tak ta ztuhne a pak sice maže, ale funguje i jak lepidlo. Chce to voděvzdornou vazelínu. Třeba grafitku nebo nějakou spešl. Mi na ložiska a točny používali vazelínu CLAAS z řezačky a rozdíl byl znát. Ta byla i po roce v Nádobce centrálního mazání jak nová. Z obyč vazelíny se po roce stala mastná "gumová" hmota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 24. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2014 tak aky postup navrhujes?? mam to nejak vycistit a ptm dat novu lepsiu vazelinu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Nejlepší by to bylo rozkuchat na díly, vzít na vodmašťovací stůl a pořádně a úplně tu starou vazelínu vymejt a pak promastit nějakou lepší. Ale je otázka, jestli máš takový možnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 24. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Nastastie mam ale asi to necham az ked bude teplejsie... musi sa tam dost vela veci vyhadzat von.... a ten valec na ktorom su tiahla sa da normalne vymontovat?? vedel by si mi povedat postup?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Já osobně to nikdy nekuchal. Mě se do ruky dostala hromádka věcí na vymytí bo sem měl přístup ke stolu a odmašťovadlu a vazelíně, takže nevím jak to kuchali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 25. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2014 okej aj tak diky za rady .... tak keby ste niekto vedel ako sa to da vymontovat bol by som vdacny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.