Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

už to utíchlo,už to majú všetci  :kol-28:

• 4 týdny později...

Protože se nikdo v mém okolí s kabelem neozval, tak jsem to ledkové osvětlení RZ nechal nakódovat v servisu. Přišlo mě to na 340 kč. A ještě mě stihli docela nasrat, potřeboval jsem si pro něco dojít do auta a chytil jsem mechanika jak se mi válí po sedadle v montérkách, aniž by si na něj dal ten igelitový potah.

Doufám, že si je hned zjeb.l.

Zjeb.l jsem je a řekl, že vážně uvažuju o změně servisu. Ono se mi to tam totiž stalo už po druhé z pěti návštěv.

Mně zase okopali prahy plastové, komunikoval jsem následně se šéfem servisu páč tam nebyl zrovna. S omluvou a se slibem že už se to nebude opakovat a že je rád, že jsem si stěžoval jemu kde s tím něco může udělat a né všude jinde. Poučil personál. A tak by to mělo být.

Protože se nikdo v mém okolí s kabelem neozval, tak jsem to ledkové osvětlení RZ nechal nakódovat v servisu. Přišlo mě to na 340 kč.

Nic jsem kódovat nemusel

Však jsme tu řešili na minulé straně, že to hlásí prasklou žárovku jenom mě.

Nie len tebe.. aj Fezoj07.. vyzerá to že MR2015 je inak nastavený a signalizuje to.. ja mám tú istú BCM ako Fezoj a nehlási mi prasknutú žiarovku, mám auto o 3 mesiace staršie.. 

Mne signalizuje len spiatočku.Osvetlenie RZ je bez hlášky.Asi soudruzi niekde urobili chybu :-)

Jaaj, sorry... už sa mi tie informácie miešajú... :D 

Já tam mám deštový a světelný senzor, tak je to asi tou výbavou. V servisu jsem se na to ptal, ale proč to dělá jenom mě jsem stejně pořádnou odpověd nedostal.

• 2 týdny později...

Nakódovat jsem to potřeboval zatím pouze já, záleží na tom jakou máš výbavu a MR (řešeno v tomto vláknu) Jinak jsem to kupoval v autorizáku bylo to o něco levnější cca 130 kč.

2013 by nemelo nic signalizovat ne ?

Jo, obečka to mají dražší a ještě platíš poštovné, pokud nejsi tedy z Hradce. Levnější je autorizák, neměli by s tím mít problém...

• 2 měsíce později...

Zkoušel to někdo do Fabie II? Má to stejný tvar a konektor?

Nepôjde to

• 2 měsíce později...

Hmmm, Rapid Spaceback MR2016 signalizuje osvětlení SPZ a ani originál nepomůže, ve Škodovce to umí nakodovat, aby to fungovalo jak má? :) někdo tu psal, že ho to stálo 340 kč :)

Zeptej se Petrrra, ten psal že to má udělané, pokud se to nebude lišit MR od MR.

Petrrr má MR2013 a tam kontrola nebyla, ne? :)

No prave ze muze a MR 16 uz klidne hlidani praskle zarovky mit muze. Ta cena nevim, asi to bude dle AS. Jsou ale kluci s kabelem co ti to udelaji za hubicku.

Kluci děkuji moc! Už jsem se domluvil s kamarádem, tak snad to nakodujeme :)

Ferda25: myslíš, že to bude stejné i u Golf 6 Variant? Tam mám stejný problem. Kdyžtak SZ :) díky

Ne to není shodné. To je jiná platforma. Dokážu vyřešit při návštěvě Strakonic.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.