Březen 25, 201510 r Protože se nikdo v mém okolí s kabelem neozval, tak jsem to ledkové osvětlení RZ nechal nakódovat v servisu. Přišlo mě to na 340 kč. A ještě mě stihli docela nasrat, potřeboval jsem si pro něco dojít do auta a chytil jsem mechanika jak se mi válí po sedadle v montérkách, aniž by si na něj dal ten igelitový potah.
Březen 25, 201510 r Zjeb.l jsem je a řekl, že vážně uvažuju o změně servisu. Ono se mi to tam totiž stalo už po druhé z pěti návštěv.
Březen 25, 201510 r Mně zase okopali prahy plastové, komunikoval jsem následně se šéfem servisu páč tam nebyl zrovna. S omluvou a se slibem že už se to nebude opakovat a že je rád, že jsem si stěžoval jemu kde s tím něco může udělat a né všude jinde. Poučil personál. A tak by to mělo být.
Březen 25, 201510 r Protože se nikdo v mém okolí s kabelem neozval, tak jsem to ledkové osvětlení RZ nechal nakódovat v servisu. Přišlo mě to na 340 kč. Nic jsem kódovat nemusel
Březen 25, 201510 r Nie len tebe.. aj Fezoj07.. vyzerá to že MR2015 je inak nastavený a signalizuje to.. ja mám tú istú BCM ako Fezoj a nehlási mi prasknutú žiarovku, mám auto o 3 mesiace staršie..
Březen 25, 201510 r Mne signalizuje len spiatočku.Osvetlenie RZ je bez hlášky.Asi soudruzi niekde urobili chybu :-)
Březen 26, 201510 r Já tam mám deštový a světelný senzor, tak je to asi tou výbavou. V servisu jsem se na to ptal, ale proč to dělá jenom mě jsem stejně pořádnou odpověd nedostal.
Duben 3, 201510 r Kdyz si objednam tohle osvetleni RZ : http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-ii-facelift/svetla-mlhovky-odrazky/odrazky-osvetleni/led-osvetleni-zadni-spz-skoda-original-1-kus-id:11828.eshop Je nutne dokodovani ?
Duben 3, 201510 r Nakódovat jsem to potřeboval zatím pouze já, záleží na tom jakou máš výbavu a MR (řešeno v tomto vláknu) Jinak jsem to kupoval v autorizáku bylo to o něco levnější cca 130 kč.
Duben 3, 201510 r Jo, obečka to mají dražší a ještě platíš poštovné, pokud nejsi tedy z Hradce. Levnější je autorizák, neměli by s tím mít problém...
Září 22, 20159 r Hmmm, Rapid Spaceback MR2016 signalizuje osvětlení SPZ a ani originál nepomůže, ve Škodovce to umí nakodovat, aby to fungovalo jak má? někdo tu psal, že ho to stálo 340 kč
Září 22, 20159 r No prave ze muze a MR 16 uz klidne hlidani praskle zarovky mit muze. Ta cena nevim, asi to bude dle AS. Jsou ale kluci s kabelem co ti to udelaji za hubicku.
Září 22, 20159 r MR2016 se kóduje stejně jako na F3 nebo O3: http://forum.skodahome.cz/topic/130256-kódování-funkcí-na-fabii-iii-vcds/page-5#entry2066882
Září 22, 20159 r Kluci děkuji moc! Už jsem se domluvil s kamarádem, tak snad to nakodujeme Ferda25: myslíš, že to bude stejné i u Golf 6 Variant? Tam mám stejný problem. Kdyžtak SZ díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.