elvis78 Vloženo 2. Září 2021 Vloženo 2. Září 2021 (editace) Počkejte, ale mě teklo spod dveří, pramen, čůrek po prahu a na koberec. Ne z pod palubky, vyloženě cesta vody ze dveří nebo těsnění.Sání do topení ne, tam mam opravdu všude čisto do auta zachteklo při stání. Ne jízdou. Editováno: 2. Září 2021, autor: elvis78 Citovat
ben06 Vloženo 14. Září 2021 Vloženo 14. Září 2021 No právě psali, že tam teče při stání. Já měl stejný problém s O1, ale tam je nalepená folie přes dveře a v místě loketky která byla nezřetelně cvaklá. Taky mi teď stejně teče dveřmi u F1, ale tam je zase jiný chronický problém. Citovat
bobanHTP Vloženo 28. Červen 2023 Vloženo 28. Červen 2023 (editace) Chlapi zdar, jen se připojuji ke klubu "Voda ve dveřích v Rapidu" 🙂 Vše jsem vyčistil, něco se vylilo i na mě 🙂 a pro jistotu jsem vyřízl proužek pro lepší odtok v těsnění.. Snad bude klid 🙂 Jinak tímhle trpí i Zafira I r.2000 od mé tchýně, která dodnes jezdí a hlavně dveře jsou bez koroze 🙂Díky moc za rady!! Editováno: 28. Červen 2023, autor: bobanHTP Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.