Spaceback P7P7 Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Tak to abych se podíval taky, dokud je to na salonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rafaelsantos Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Has anyone had the problem on the reverse side? That is, the water inlet at the top, perhaps due to poor sealing rubber? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita.kulisek Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Tak se připojuji i já se stejným problémem,Rapid MR 2014,16 měsíců po koupi,po nedávných přívalových deštích šplouchání v zatáčkách,po odtažení gumy vyteklo z PZ dveří vědro vody.Zavolal jsem do AS a řekli mi,ať se cestou z práce zastavím,po cca 20 minutách Rapida vrátili s upravenou pryžovou těsnící lištou,vypil jsem jim tam gratis kávu,sbalil tiskoviny a snad vyřešeno.Ani servisku nechtěli,nic nepsali.Udělali i preventivně druhé zadní dveře. Přední budu sledovat,tam zatím klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Tak se přidávám k "postiženým" [emoji20] Dnes mi šplouchalo po deštích v pravých zadních dveřích, je to teda hnus s tím jezdit. "Vypustil" jsem vše přes tu gumu, až se to stane znovu tak zajedu asi do servisu. Chjo chjo rapide [emoji25] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Kazdeho to ceka, bratranec kupoval Rapida o rok a pul pozdeji kdyz uz se o problemu vedelo a uprava mela byt jiz z vyroby modifikace tesneni a hadejte? Nedavno tyden vypustil 10 litru ze dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Tak uz jsem taky v klubu Pri silnejsim brzdeni bylo slyset splouchani otevru leve zadni dvere, uvolnim tesneni a tadáá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 tadá, vodopád. A voda padá, padá padá. né že bych se chtěl někomu smát, já to vyřešil rovnou preventivně, když jsem šel na servis řekl jsem že jsem tam měl vodu (jakmile jsem se o tom problému dozvěděl a způsob jeho řešení) i když to nebyla pravda, oni to upravili a mám klid, vodu jsem tam nikdy neměl a doufám mít nebudu. Taky doufám pro ty co mají zadní repro, že je mokré prostředí dostatečně odizolované od toho suchého ve dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 jenže ta voda je tam schválně. zvuk šplouchající vody uklidňuje (fontány, jezírka...), proto při jízdě brzda/plyn a řezání zatáček, má právě tento zvuk umravnit podvědomě řidiče ke klidnější jízdě. njn, to se pozná závodník, ten vylejvá vodu ven :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 A já myslel, že naopak šplouchající voda nutí posluchače jít se vymočit. Tak to abych pak zastavoval každých 5 minut co s tím budu v autě jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 (editace) Ta voda je tam ako rezerva alebo v pripade umytia aita na zrazoch :-) V Afrike by boli radi za vodu vo dverách :-) Editováno: 24. Červen 2015, autor: Fezoj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emates Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 tak jsem zažil to stejné, pravé zadní dveře plné vody. Můžete mi prosím někdo napsat, jak to servis vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Vyškrábne přebytečný vosk a těsnění vystřihne pro dostatečný odtok vody kolem odtokových děr dole na dveřích. To těsnění je totiž blbě řešené a ty díry z větší části překrývá a pak se to ucpe a voda neodtéká. Jinak ty sem taky chodiíš jen když je problém co? Naposled silentblock a te´d těsnění, no aby se ta tvá intenzita návštěv nezačla zvyšovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 tak jsem zažil to stejné, pravé zadní dveře plné vody. Můžete mi prosím někdo napsat, jak to servis vyřešil? tak jednoduché .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 U mě tenkrát postačilo odtáhnout těsnění a občas, když je chuť zkontrolovat, ale není s tím žádný problém. Dokonce si myslím, že jet s tím do servisu je zbytečnost. Komu se to opakuje, pak servis no, ale to zastřižení byste taky zvládli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Y Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 včera jsme to řešili s přítelkyní ,až přijdu z práce, podívám se na to těsnění , docela úlet od škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Tak včera se mi zdálo,že mi něco vzadu šplouchá,dnes opět. Zítra se na to vrhnu,dnes si jdu pročíst stránky a postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Tak hlásím,že: vypuštění, odbahnění a vysušení pravých zadních dveří provedeno a těsnění upraveno Pro jistotu jsem upravil i levé zadní dveře,ale tam bylo vše cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 to nechápu, ja myslel ze to uz je davno vyresene ze strany vyrobce, ze novy auta tim uz netrpej :-D a ono prd. Bacha at nenarazite na servis co vam sunda i tapec jako mne a pak neodbornou montazni pretrhly nejakou tu izolacni folii a teklo mi do auta.... By me zajimalo jestli tim bude trpet i oktavka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Tak jsem se dnes díval na svoji MR2016... žádné výřezy v tesnění tam sice nejsou, ale přišlo mi, že v místě otvorů to těsnění úplně nedoléhá, takže voda by snad mohla normálně vytékat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 (editace) Ono to tak asi bylo původně myšleno, ale stačí trochu prachu k vytvoření blátíčka a tesnění se přilepí. Jistota je to těsnění u otvorů oříznout a je to ... Editováno: 16. Září 2015, autor: MBDusan 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Přesně. Po půl roce blátíčko z prachu a pylu vytvořilo na těsnění pěkný špunt. Viz moje fotky někde v přední části tohoto tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 výměním drnčící interiér za vodu ve dveřích s vodou naštěstí nemám vůbec problém... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Tak jsem se včera dozvěděl,že s vodou ve dveřích měl problém i majitel Superbu Auto skoro za mega a vozí si svůj bazén 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Technické provedení těsnění bude asi u všech skodovek stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Jen ze z O3 neznam nikoho kdo by s tim problem mel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.