macek000 Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Ahoj lidi. Potřeboval bych poradit. Jak si můžu naťukat nové kilometr? Měl jsem auto ve škoda servisu na výměnu budíků a nevšiml jsem si při přebírání auta že tam mám špatné kilometry. Dnes jsem to dal na Vag, namačkal jsem devátý kanál a že změním kilometry a ono mi to napsalo error. Tak jsem vyčetl že mám kliknout na Login a dát kód 13861. a ono mi to napsalo: Login neplatný porucha v komunikaci.Přikládám i obrázeky. Kde je chyba? Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Jinak,Vag to umí pouze do ujetí 100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macek000 Vloženo 23. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 ahoj jak tomu mám rozumět do ujetí 100km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Po namontování nových budíků lze na nich nastavit stav jaký byl na starých. Ale to jen u nových a do ujetí 100 km na těch nových a jen jednou. Vypadá to tak, že Ti tam nastavili špatnou hodnotu anebo ty budíky nebyly nové. Bych se tam vrátil a chtěl bych aby mi to dali "dokupy". Stav na starých budíkách by snad měl byt v přebíracím protokolu, stav stávajících zřejmý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macek000 Vloženo 24. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 aha tak ti moc děkuji za radu. a jaký kabel bych k tomu potřeboval abych si to mohl udělat doma? když tak sem dej odkaz díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Hm, nevím jestli to uděláš sám doma. Sw a Hw na to bude, stav tachometru přepsat evidentně lze (viz. stáčení kilometrů), ale předpokládám, že to tak jednoduché nebude. "Jednoduché" = kup kabel zde, stáhni toto, klikni na to. Opatrně bych se poptal tam kde s tím mají zkušenosti. Třeba nějaký dovozce ojetin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 www.google.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro434 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Malo by sa ti dat cez vag tacho , ja som sebe stocil cez kkl kabel a vag k comannder 1.4. Ale je pravda ze som nenabehal 100 km. Ale malo by to ist. A stacal som koly vymene budikov a pre seba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 ešteže tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macek000 Vloženo 27. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 (editace) čau díky za informace. ještě se zeptám: ted se mi rozsvítila kontrolka nízký tlak oleje (je to ta žlutá olejnička) napojil jsem to na kabel a dal scenovat chyby a našlo mi to nízká hladina oleje. Tak jsem dolil olej a všechny chyby vymazal. otočím klíčkem a ono to svítí pořád. Nevíte jak to smažu?nebo co stím? díky. EDIT: tak jsem to zkusil i přes vag k comannder 1.4 a nic. tak už nevím přes co to můžu udělat. Editováno: 27. Únor 2014, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 síce už mimo témy,ale budiš http://forum.skodahome.cz/topic/80449-kontrolka-oleje/?hl=%2Bsvieti+%2Bkontrolka+%2Boleja#entry1563343 http://forum.skodahome.cz/topic/68186-%C5%BElut%C3%A1-kontrolka-oleje/?hl=%2Bsvieti+%2Bkontrolka+%2Boleja#entry1558064 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.