Přejít na obsah

lakování masky


Bonder

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové,

 

jakým nejlepším způsobem nalakovat masku na černo? Myslím konkrétně ten chromový rámeček. Plastidipem nebo komaxitem?

Dá se to zmáknout i doma? Moc zkušeností nemám, tak nevím jestli to nenechat lakýrníkovi, který mi rovnou udělá i kliky dveří atd. 

 

 

díky za všechny rady :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

ja to mam tiez plastidipom uz 3 roky a je to uplne v pohode... a zvladol som to aj doma.. staci len odmastit a mozes striekat.. ja som si este  pozakryval vsetko co som nechcel mat nastriekane. a dnes uz ja plastidip aj leskly takze to je podla mna idealne riesenie.. keby sa ti to casom prestalo pacil jednoducho sa da vratit nas5 na chrom narozdiel od striekania farbou. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sorry, nějak jsem zapomněl odpovědět. Podklad jsem žádnej nedělal, jen jsem to odmastil a dal asi 5 vrstev Dipu. Rámeček jsem sundal z auta, takže jsem si to v pohodicce nastrikal v dílně a druhej den nahodil na auto. Vzhledove jako matnej lak. Poškození od kamínků žádný a to jezdím po nehezkych cestách. Kdykoliv mě černá přestane bavit, můžu to oskrabat a chrom je zpět. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já ji taky lakoval,dával jsem pod základ a pak 3vrstvy laku a kaminky mi ji oťukaly a začalo se to loupat,tak jsem to nechal polepit folii,černej karbon a drží to už cca 3roky.Ale už se mi omrzela a přemejšlím o jiné variantě.Klidně tu moji vyměním za origo kdyby někdo chtěl mám ji u sebe ve vláknu.Polepoval ji člen fora-Lukason.Lak je řekl bych lepší v tom,že je vše pravidelné a hladké ta folie se musí nahřejvat trochu se sem tam v ohybech zkrabatí,ale ve finále to není vidět,kreje to z jedné strany mřížka a zdruhé maska.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

plastidip vidím asi jako nejlepší řešení. Jen mě zajímal jak ošetřit ten podklad. S fólií jsem si hrál na svém prvním autě a bylo to celkem peklo. To jsem dělal jenom sloupky :D

 

Díky za rady a tipy. Jak bude čas, tak se k tomu snad už dokopu to udělat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...