Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

honza, poriadne ho poistíme a potom nám ho ukradnú :D a okrem dielov sa nám vráti aj prvotná investícia :kol-24:

Aha takhle se to dělá pekne pekne :-)

• Autor

Ty jo, a na mě nic nezbylo :kol-32:

Sup, na teba to ceĺé napíšeme, a ty si to poprípade odsedíš v chládku, ak to praskne :kol-138:  pôvodné repro si môžeš nechať, tie si ešte nikto nerezervoval a tebe sa určite zídu :kol-142:

Jen by mě zajímalo co to má na té střeše za šíbr, protože na originál to nevypadá, je to jakési moc velké.

vidíš a já zase až na tu nálepku na něm nevidím nic hrozného pokud jsem cosi nepřehlédl.Cena 134 000 je stejně k jednání takže mi se to na první pohled jeví dobře kámo

To Rabbit: Myslím, že ten šíbr je origo, má vše tzn. při plném otevření ty umělohmotné bazmekY. Pochybuju, že by nějaká náhražka toto měla a otvírání na obě strany.

Sice není na prodej, ale zajímavost to je :D

post-64260-0-13599900-1402912916_thumb.j

To křídlo je pěknej humus :-D :-D

pokud to taky tak rychle jede, jak rychle to vypadá, pak to je zajímavost. V opačným případě spíš k smíchu. 

Double kridlo wow :D

Ach jo, z limuzíny sporťáka neuděláš...ale každej má jinej vkus, a tento vkus má málo lidí :D

• Autor

To je celý humus. Co to má místo znaku?

Každopádně tomu já říkám ZK (zásah kutila) :kol-27:

chudinka ta r110 ktorá stojí pred ním sa celá červená :kol-52:

Aj je to nějaký Brňák :) No,ale slušně to pos..........   :D

pánové toho sem po Brně dřív potkával a nestačil sem kroutit hlavou.... naštěstí sem ho už dlouho neviděl... a ještě sem párkrát viděl něco podobrnýho se zvednutým podvozkem alá WRC

to je šílený a místo znaku to typuju na překřížený vlajky a motor 1.9 77kw  :kol-48:

ja myslel, ze stredovej sloupek je sirsi, kdyz je to long. ale tady to nevidim. a proc je long? sam o sobe tam je mista vzadu hafec. :D 

• Autor

To je asi nějakej individual, to jsem ještě neviděl. Ale jinak pěkný a pokud majitel nekecá, tak i pěkná cena

podla VIN iba 6 airbagov, atd atd. Je to klasicka ELEGANCE, ktora mozno bola v sluzbach ceskej vlady.

Ako referentské vozidlo. Long má široký B stĺpik.

no ja osobne long superba nevidel, a myslim ze ani neni. Existuje ale limzina superb. predstavena na vetetrhu kdysi.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.