verunacek Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Ahoj, ráda bych se zeptala na cenu výměny obou pružin vepředu na Fabii, dostala jsem kontakt na mechanika a ten mi po telefonu řekl cenu 1200-1500,- + 1000,- (Praha) práce za jednu pružinu - zdá se mi to dost. Net jsem prohledala, našla jsem hodně různé ceny, takže pořád nevím. Děkuju předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) Tak to je předražené! Proč chceš vlastně měnit pružiny? Origo pružina stojí 1300kč,ale dá se koupit solidní náhrada za polovic a pak i na vrakovišti je jich dost. Cena do 500kč. Práce v autoservisu jedna strana tak 45min. cena max. 700kč strana. Ale to je můj názor z moravy. Editováno: 28. leden 2013, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Ahoj, Potřebuju si koupit stahovák na pružiny a vím o jednom za pěknou cenu, kvalita také dobrá, ale mají jen v rozměru 280mm. Bude to stačit, nebo se mám poohlédnout po nějakém delším? Zběžně jsem na to u auta koukal, ale stejně nezjistím jak moc tu pružinu stlačit aby se uvolnilo horní uložení. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 bude stacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Jizera-cz kupuješ ho někde na netu? Jestli ano dej odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Díky, to jsem potřeboval vědět Ne, na netu ne. Jinak je to zn.Yato a je kovaný. (je to Polsko, ale kvalita vzhledem k ceně dost překvapila) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Hlavně aby jsi ty stahováky měl zahnutý do oblouku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 jj, jsou to tyto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Jestli je chceš profesionálně používat,tak na ně rychle zapomen. Jestli chceš jen jednou vyměnit,nechápu proč je kupuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Hlavně pokud jsou za nejakou cenu tak aby tě neklamal obrázek, že na něm jsou zaobleny a potom ti přijdou rovný a nenasadíš je na pružinu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Měl jsem je v ruce a přijdou mě dobré. Nic měkkého to nebude, na škrt hrotem se to svezlo jak po skle. Mám je na jednu výměnu u sebe a případně pokud by příbuzenstvo potřebovalo, taková věc se neztratí. Jinak jsou normálně zaoblené. Můžu říct, že jsem na krámě už teda viděl horší a za větší prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 No hlavně že ten rozměr 280mm bude na stáhnutí stačit. V úterý pro ně jdu, tak se uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Tak jestli je chceš na příležitostní výměnu tak jo,ale jinak bych je nebral. na profi použití bych bral trošku jiné konstrukce. Co nejvíce podobné škoda nářadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 To je mě jasný, třeba u nářadí které používám často jdu do ověřených a kvalitních značek a nevadí mě to zaplatit, ale u něčeho co se z kouta vytáhne jednou za pár let mě je to docela jedno. Ale jak už jsem psal, docela mě překvapila kvalita zpracování, na to že to jsou poláci. Ještě se teda uvidí po prvním použití, ale myslím si že by to mělo být dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Tak ikdyž je známé,že poláci prodávaj měkké šunty,nemusí to být vždy pravda. Já mám přední brzdové kotouče KRAFT,polská výroba koncern automotive a jsem sněma vážně spokojen. Tak pak napiš jak jse ti sněma pracovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kašpi Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Zdravím chlapi chtěl jsme se zeptat zda by šli pružiny z Fabie II do Fabie I samozrejmě od značky Eibach? Nemá s tím někdo zkušenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Slo by to , ale stejna motorizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kašpi Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 A jseš si opravdu jistej já že je můžu mít za dobrou cenu uplně nový ale nevěděl jsme zda tam pasujou jestli není jinej průměr těhlice nebo tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seatik Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 ZdravímChalani mal by som na Vás jednu otázočku: jedná sa síce o Seat Cordobu 03, 1,2 12V AZQ ale potreboval by som vedieť Váš názor.Včera mi praskla pružina na ľ.prednom kolese,tak som to dal do servisu vymeniť + ostatné veci ako ložiská silenbloky+geometria ,ale po nasadení nových pružín auto viditelne stojí vyššie ako predtým - cca 10,5 cm nad kolesom. /akokeby sa stavala na "zadné" .Náročky som pomeral susedovu Ibizu - na nej je 6,5 cm. V servise ma presvedčili že to ešte klesne,ale nie som si istý či až o tolko,aby auto stálo ako predtým - dole nosom.Ak má niekto skúsenosť s výmenou - stálo auto hneď po výmene normálne. Alebo mi tam mohli dať nejaké iné. Ten horenos sa mi na nej vonkoncom nepáči. Na pružine nevidno viditelne farebné značky. Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Tak to určitě neklesne! To ti vážně v tom servisu řekli? Tak takový servis je nanic. Určitě ti tam daly nějaké neorigo pružiny a přinejlepším jen z jiné motorizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 může se stát, že po výměně pružin na nápravě za "unavené" je potom zadek, nebo předek (dle měněný nápravy) výš - jednoduše ty nový péra jsou na výšce na jaké mají být, unavené pustí auto níže...ale u tebe typuji, že ti tam dali špatná péra...zrovna na dost lehkém HTpéčku to je znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seatik Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Žeby boli po výmene vyššie o trocha to by som predýchal,ale čo je moc to je moc.Mám to odfotené pred aj po a je to sakra rozdiel.Tak zatial vďaka za postrehy, idem do servisu ,čo mi na to odborníci povedia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 tak určitě unava origo pružin a nové to vystřelí nahoru,ale mohli Ti tam dát pružiny neorigo tzv.uni a ty jsou tvrdší aby šli použít i na naftu takže HTP tolik neklesne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.