Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Jak moc dobře vám šly zavírat páté dveře ze začátku provozu Rapida? Mě se to pokaždé dovře jen tak napůl a už to nejde domáčknout. Zavírám to teď tak, že to se vší něžností přivřu a pak dveře domáčknu. Sedne si to?

Trochu se bojím si to nechat na garanci štelovat, aby mi pak nezačaly ty dveře mlátit za jízdy, jak tu bylo popisováno.

Editováno: , autor: bill.jr
Vloženo

Mi se zadní dveře zavírají akorát, chytnu za madlo, potáhnů dolů a pěkně to zaklapne. Už párkrát se mi to také nezavželo, ale to je u mě jen okrajová záležitost. Spíše mi přijde, že vzpěry nějak lenivě to víko zvedají.

Vloženo

Domáčknout? A není lepší chytit za madlo, potáhnout dolu a pak před dovřením a puštěním madla trhnout, aby dveře sami zaklaply a nic nedomačkávat? Já to takto zavírám 3/4 roku a žádný problém.

Vloženo

nic nešteluj, sedne si to ale snad si to nesedne tolik jako me pze pak to na nerovnostech zaclo mlatit tak jsem to trochu prizdvihl a uz to nemlati ale zas se to obcas nedovre (tak jako po prodeji)....

Zasadne se snazim zabouchavat viko kdyz jsou zavreny vsehcny dvere a okna ...pekne to zaduni..kdyz jsou nejaky dvere otevreny tak je to hrozna rana jak z dela...to se tyka i ostatnich dveri :D

Vloženo

POZOR, pokud se ti nepodaří dveře zabouchnout hned napoprvé, nech zámku krátký čas (tak 3s) na znovunastavení; pokud se totiž snažíš zabouchnout hned, nejde to, západka zámku je totiž v mezipoloze. Aspoň u mého auta tomu tak je a prodejce mě na to výslovně při předávání auta upozorňoval, že to musí v oblasti madla nad SPZkou jakoby zavrčet protože západka zámku se musí elektricky přestavit opět do polohy otevřeno. V manuálu toto popsáno není.  

Vloženo

Teď sem jel 3 měsíce starou O3 s 8000km a taky nedovírají dveře, stejný jak na Rapidu. Jinak to s těma 3s je pravda, teď jsem to zkusil na parkovišti, nedobouchlo to a jak jsem vzal za to tlačítko, tak to zahučelo a až pak sem to zabouchl.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

No ale pokud zaviras poprve, tak neni treba nic mackat, ne? Zamek by mel byt ve stavu otevreno, je to tak? Mam to stejny ale u me pomohlo otevrit nektere z dveri. Kazdopadne kdyz si prestavim, ze si pujdu jenom pro neco do kufru, tak to bude opruz.

• o 3 roky později...
Vloženo

Zdar

jak zavíráte kufr u spacebacku. Já musím dveře přidržovat a pustit asi tak 20cm na nárazníkem. Jinak je to taková pecka, že by snad za chvíli vypadlo sklo. Zkoušel jsem to i na jiném (rok starém) a to samé. říkal že mu to tak dělá pořád. Třeba u Fabie to plynový vzpěry ubrzděj, takže spíš ještě přitlačuju dolů.

Vloženo (editace)

Mne metoda s tim vice mlatit nezabira  a nelibi se mi. Mne se osvedcilo u LB to zavrit v klidu a celou dobu az do zacvaknuti mit ruku na viku a tlacit Takze nejdriv tahnu za madlo a pak ruku prendam nahoru a tlacim. Zavira to tise a precizne a vzdy na poprve.   Z novym autem jakkoli mlatit neni hezke a na zivotnosti to neprida. Stydte se....

Editováno: , autor: s-tony

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...