Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím.

Někde jsem četl, že OIII RS má osvětlené kliky. Vnější, nebo vnitřní? Jde to dodělat u OIII elegance?

vnitřní... těžko říct ... ale mělo by jít téměř vše ... zkoušel jsem už kdysi hledat v etce, ale nenašel, Pawouku, nechceš se mrknou? zda to nenajdeš v etce?

Upraveno od Hravec

Co ja vim, tak je to soucasti tapecu.

• Autor

No pokud tapec je vnitřní tapetování, tak to mám smůlu.

no nemyslím si, spíš to je záležitost lišty pod klikou ...

• Autor

No uvidím až to přivezu. Ale toto si asi budu muset odpustit. Doufal jsem, že to tam je a že by to šlo jen dokodovat.

nemusíš se tím vůbec zabívat, osvětlení je tak malé že jsem to ani nepostřehl(osvětlení mám naplno) možná by to vyřešila nějaká silnější dioda ale raději se koukni jak to svítí...mizerně

Upraveno od Hurikan88

spíš se podíval odkud to svítí, myslím si že bude dírka v té karbonové liště pod klikou nebo jakou tam máš - alespoň tak to bylo u O II FL a Superba II

Taky by mě zajímalo jak to svítí.... u O2 FL verze L&K to bylo a vypadlo to celkem pěkně... dodělat to šlo i dodatečně... takže myslím že to půjde i na OIII <_<

Hurikan: Nechceš sem zkusit dát nějaké foto? Dík

vnitřní... těžko říct ... ale mělo by jít téměř vše ... zkoušel jsem už kdysi hledat v etce, ale nenašel, Pawouku, nechceš se mrknou? zda to nenajdeš v etce?

Taky jsem nic nenašel. :kol-32:

jediné co tam v etce je, že výplň dveří se objednává jen dle VIN a vo tom to asi bude, že by další ochrana? teď jde o to před čím a koho ...

Nad klikou najdete černý čtvereček. To je ten modul. Buď je s LED nebo jako záslepka. Tak jak tak je to z rubu svařené s tepecem.

Jak jak jsem psal, napovídá tomu to že se výplň dveří objednává dle VIN

Dá někdo s RS foto?

Upraveno od Hravec

• 4 týdny později...

zde je odkaz na kačerovo vlákno s fotkama osvětlení klik v RS, u neRS ta štěrbinka ze které "jde" osvětlení klik není, ale je v tom místě je vepředu i vzadu záslepka, ted by mělo jít dodělat, není problém vzít šťávu z osvětlení spínačů otvírání oken.... 

a.jpg

b.jpg

nerozdělával někdo dvěře např pro vytlumení? není to tam ve výplni nějak víc nechystáno?

Upraveno od Hravec

• 1 měsíc později...

našel jsem ve VCDS že se tam kóduje modul pro osvětlení klik... takže to bude nějaký díl, který se tam asi jen nacvakne, ale v ETCe to není vidět, neb výplně dveří se objednávají dle VIN...

no vidím to tak, že kačer jak dojede, půjdou výplně dolů, lupa a budou čísélka....

To se vše nastavuje přes BCMko.

našel jsem ve VCDS že se tam kóduje modul pro osvětlení klik... takže to bude nějaký díl, který se tam asi jen nacvakne, ale v ETCe to není vidět, neb výplně dveří se objednávají dle VIN...

no vidím to tak, že kačer jak dojede, půjdou výplně dolů, lupa a budou čísélka....

Tak to můžeš zapomenout,,tapece dolů"!!! :kol-32:

To se vše nastavuje přes BCMko.

a uměl bys dohledat číslo dílu toho modulu? aby se to dalo nainstalovat? - když tedy kačer nechce vidět svoje dveře zevnitř...

• 1 rok později...

Zdravím vas:-) .otazečka k možné domontáži osvětlení lampiček vystražného osvětlení dveří při otevření..lze dokodovat ? Nebo stači připojit ?

Je tam domontáži, jako doplnění.... ;-)

Omlouvam se po montaži :-D

na varovné světlo dveří je potřeba, svítilna, konektory, piny, dráty a nakódovat

• 6 měsíců později...
  • 4 týdny později...

5E0 919 173

Nevíte někdo kolik ten díl stojí ?

Tady to máš, příště se ptej v tématu, na které tě odkazuje Aleš_BX.

post-32075-0-17305300-1452528470_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.