Publikováno Březen 12, 201411 r Zdravím. Někde jsem četl, že OIII RS má osvětlené kliky. Vnější, nebo vnitřní? Jde to dodělat u OIII elegance?
Březen 12, 201411 r vnitřní... těžko říct ... ale mělo by jít téměř vše ... zkoušel jsem už kdysi hledat v etce, ale nenašel, Pawouku, nechceš se mrknou? zda to nenajdeš v etce? Upraveno Březen 12, 201411 r od Hravec
Březen 12, 201411 r Autor No uvidím až to přivezu. Ale toto si asi budu muset odpustit. Doufal jsem, že to tam je a že by to šlo jen dokodovat.
Březen 12, 201411 r nemusíš se tím vůbec zabívat, osvětlení je tak malé že jsem to ani nepostřehl(osvětlení mám naplno) možná by to vyřešila nějaká silnější dioda ale raději se koukni jak to svítí...mizerně Upraveno Březen 12, 201411 r od Hurikan88
Březen 12, 201411 r spíš se podíval odkud to svítí, myslím si že bude dírka v té karbonové liště pod klikou nebo jakou tam máš - alespoň tak to bylo u O II FL a Superba II
Březen 12, 201411 r Taky by mě zajímalo jak to svítí.... u O2 FL verze L&K to bylo a vypadlo to celkem pěkně... dodělat to šlo i dodatečně... takže myslím že to půjde i na OIII Hurikan: Nechceš sem zkusit dát nějaké foto? Dík
Březen 12, 201411 r vnitřní... těžko říct ... ale mělo by jít téměř vše ... zkoušel jsem už kdysi hledat v etce, ale nenašel, Pawouku, nechceš se mrknou? zda to nenajdeš v etce? Taky jsem nic nenašel.
Březen 12, 201411 r jediné co tam v etce je, že výplň dveří se objednává jen dle VIN a vo tom to asi bude, že by další ochrana? teď jde o to před čím a koho ...
Březen 16, 201411 r Nad klikou najdete černý čtvereček. To je ten modul. Buď je s LED nebo jako záslepka. Tak jak tak je to z rubu svařené s tepecem.
Březen 16, 201411 r Jak jak jsem psal, napovídá tomu to že se výplň dveří objednává dle VIN Dá někdo s RS foto? Upraveno Březen 16, 201411 r od Hravec
Duben 9, 201411 r zde je odkaz na kačerovo vlákno s fotkama osvětlení klik v RS, u neRS ta štěrbinka ze které "jde" osvětlení klik není, ale je v tom místě je vepředu i vzadu záslepka, ted by mělo jít dodělat, není problém vzít šťávu z osvětlení spínačů otvírání oken.... nerozdělával někdo dvěře např pro vytlumení? není to tam ve výplni nějak víc nechystáno? Upraveno Srpen 18, 201411 r od Hravec
Květen 15, 201411 r našel jsem ve VCDS že se tam kóduje modul pro osvětlení klik... takže to bude nějaký díl, který se tam asi jen nacvakne, ale v ETCe to není vidět, neb výplně dveří se objednávají dle VIN... no vidím to tak, že kačer jak dojede, půjdou výplně dolů, lupa a budou čísélka....
Květen 16, 201411 r našel jsem ve VCDS že se tam kóduje modul pro osvětlení klik... takže to bude nějaký díl, který se tam asi jen nacvakne, ale v ETCe to není vidět, neb výplně dveří se objednávají dle VIN... no vidím to tak, že kačer jak dojede, půjdou výplně dolů, lupa a budou čísélka.... Tak to můžeš zapomenout,,tapece dolů"!!!
Květen 16, 201411 r To se vše nastavuje přes BCMko. a uměl bys dohledat číslo dílu toho modulu? aby se to dalo nainstalovat? - když tedy kačer nechce vidět svoje dveře zevnitř...
Květen 29, 201510 r Zdravím vas:-) .otazečka k možné domontáži osvětlení lampiček vystražného osvětlení dveří při otevření..lze dokodovat ? Nebo stači připojit ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.