Mara Vlk Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 (editace) Mám columba modelovej rok 2013 a nepravidelně se mě na displeyi zobrazuje hláška chyba sd karty prosím zkontrolujte sd kartu a ok..kartu tam vubec nemám vloženou a hlaška se zobrazuje i po zasunute kartě a pak v manu zamrzne..po zapnuti a vypnuti nav. Vše ok až po znovu zobrazení chyby.nevíte co stím ?..děkuji Editováno: 22. Březen 2014, autor: Mara Vlk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 To je originál z výroby?? Jestli ne tak je tam už novější verze desky a někdo v ní něco měnil a ta navi se jednoho dne nejspíš úplně zastaví. Rozhodně ji v tomto stavu nepřehrávej jiným software. Je třeba ověřit to co píšu, ale na špatné čtečce se navi nikdy nesekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 22. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Není z vyroby..a vypada to že do ní někdo lezl.. Potřebuju to nějak řešit a nevím přes koho.inzerátu na opravu je spoustu ale typ na někoho spolehlivého ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Dokážu pomoci...napiš mi sz jestli máš zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acro Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Mám columba modelovej rok 2013 a nepravidelně se mě na displeyi zobrazuje hláška chyba sd karty prosím zkontrolujte sd kartu a ok..kartu tam vubec nemám vloženou a hlaška se zobrazuje i po zasunute kartě a pak v manu zamrzne..po zapnuti a vypnuti nav. Vše ok až po znovu zobrazení chyby.nevíte co stím ?..děkuji Mě to také postihlo, od té doby mám kartu ve slotu a je klid! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 To ano, ale všimni si, že on jí tam taky má a píše mu to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Easy Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Ahoj, mám columbuse v Yeti 2011 rok vyroby a pri vlozeni jakekoliv SD karty pise tuto chybu. Firmware tam je dle stitku: 3984, HW: 55 Pomůže někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.