Host aka Vloženo 8. Říjen 2006 Vloženo 8. Říjen 2006 Mám ATE powerdisc + ATE desky a větší mr*ky jsem na autě fakt nezažil. Zpočátku euforie ze super brždění, po krátké době následovalo totální zklamání. Brzdy, pokud jsou studené pískají jako k*áva, každý se otáčí, co že to jede za vrak a moc to nebrzdí. Musí se zahřát, pak pískání ustává a brzdí to lépe, ale ani tak žádná sláva. A abych po vyjetí x-krát jen tak z plezíru brzdil , aby se zahřály, to už mě fakt nebaví. Podotýkám, že je to na Octavii 1.6. Zlatá série, co tam byla přdetím!!! Citovat
Jar_da Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 dotaz p. fabky: (přesunutý) Mam taku otazocku: Praskli uz niekomu dierovane kotuce? Mam na mysli tie male priecne prasklinky po okrajoch dier... Konkretne ma zaujimaju Zimmermany. Najlepsie dierovane + drazkovane. Dik za info Citovat
crystalek Vloženo 21. Červenec 2009 Vloženo 21. Červenec 2009 Jdu do Brembo max )) a desticky asi Lukas i kdyz trw by mi asi taky nevadilo.. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.