MBDusan Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Mám možnost koupit origo zadní spoiler. Jelikož nevím jak zespodu vypadá, připojuji foto. Nechybí něco zespodu? Jak se lepí? Lepidlem nebo oboustrankou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Rekl bych ze tam chybi prave ta oboustrana lepici paska. Ale nemel by byt problem ji nahradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 (editace) Postup lepení je tady: http://forum.skodahome.cz/topic/124948-dal%C5%A1%C3%AD-b%C3%ADl%C3%BD-rapid/page-7#entry1866438 A oboustranku bych tam dal určitě. Ona tam je hlavně kvůli fixaci při lepení, aby lepidlo nevylezlo přes hrany spoileru a možná i jako těsnění proti vodě aby tam nezatýkalo. Myslím, že byla použitá 3M a tlustá byla tak 1mm. Editováno: 1. Prosinec 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Ona je tam prý jenom pro fixaci, jenomže drží jak blbá(myslím že by to udržela sama o sobě). Já jsem jezdil jenom s oboustankou od toho února 2014 jak jsme to řešili s -mikliskem-. Ale nebyly to teda jenom ty origoš pásky co tam jsou, celý střed byl vyplněn oboustrankou. Nedávno jsem lištu sundával a musel jsem použít šroubováky a páčit! Ta tenká páska co tam byla nalepená nešla dolů. ani boha. Nadělal jsem si rýhy na laku. Naštěstí už tam mám tu větší lištu z Rapida Sport, takže nejsou vidět a lepeno tmelem Terostat pro jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 nešlo to říznout vlascem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Možná jo, akorát já su horká hlava a neměl jsem vlasec po ruce, takže prvne zalamovacím nožem, ten jsem tam zalomil samozřejmě a pak už hrubá síla jak jsem byl v ráži.. No ale nakonec to všechno dobře dopadlo, jak v pohádce. Zajímalo by mě jestli někdo dostane pryč to křidélko přilepené Terostatem. Oboustranka je ještě sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0nzin.R Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Zdravim vás, pokukuju po spoileru na Rapida liftback. Pár jsem jich na netu našel, ale mou představou je sehnat křídlo viz obrázky dole. Pátral jsem, ale nepodařilo se mi ho najít. Máte někdo info kde se dá sehnat? Případně návrhy na jiné podobná dostupná křídla? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Na netu jsou i tato, stačí se lépe podívat. Otevřel jsem net a hned jsem našel třeba tento https://www.ascartuning.cz/cz-kategorie_326920-0-spoilery-kridla-strisky.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0nzin.R Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Ano, píši že jsem jich několik našel, včetně tebou přidaných. Mám zájem o typ viz obrázky, případně hooodně podobný. Ten už se mi najít nepodařilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoyo Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Zdravím odborníky a chtěl bych poradit, jaké lepidlo by bylo vhodné na připevnění tohoto křídla https://www.tuningshop.cz/spoilery-masky/zadni-kridlo-skoda-rapid-12/ Moc díky za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlíček Vloženo 14. Září 2016 Sdílet Vloženo 14. Září 2016 Nejsem žádnej odborník, já lepil podobný spoiler a koupil jsem jednosložkový polyuretanový tmel na lepení autoskel a drží jako bejk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoyo Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 Napsal bys mi prosím název, nebo odkaz, kde by se dal koupit :-) předem moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlíček Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Koupil jsem ho u nás v autodílech nějaká polská sračka ale drží zítra až příjdu večer z práce tak ti napíši název.zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlíček Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 (editace) tady máš foto tmelu na skla kterým jsem to lepil.je jich hodně jen si vybrat a přidělat podle návodu.A dej pak foto jak to vypadá rozhodoval jsem se mezi tím co máš a tím co jsem koupil připadá mi méně vyzývavé. Editováno: 18. Září 2016, autor: Pavlíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoyo Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Ok díky,jj jak ho přilepím, tak dám určitě foto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoyo Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 A nešlo by to mamutem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlíček Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 To nevím taky mi to kamarádi povídaly ale tmelem na skla to už lepilo více lidí a drží,nebo prodávají tmely přímo na spoilery když se koukneš na internetu co jsi kupoval to křidýlko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoyo Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Já su blbec, že sem se na to nepodíval zrovna když jsem objednával to křídlo Dnes jsem ho dal nastříkat, tak po neděli bude foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoyo Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Tak křídlo je nastříkané a připravené k přilepení ale zarazilo mě oznámení od lakyrníka,že jestli jsem seznámen s tím že od září 2016 je jakýkoliv tuning zakázán Máte s tím někdo nějakou zkušenost?? Má to cenu to tam vůbec lepit Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Protože je to homologovaný spoiler tak je to cajk. Muzes lepit a lakyra at lakuje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoyo Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Tak přilepeno a drží teda aspoň zatím Použil jsem Multiprimer a lepidlo na autoskla viz foto. Z výsledkem jsem velice spokojen, ještě přemýšlím o 17" černých kolách a černé střeše, ale to asi až časem. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlíček Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Paráda hned to auto vypadá jinak a ten zadek se opticky zvýší. Tak at drží a stále se líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Uvažuji o pořízení tohoto spoileru na Spacebacka: https://www.cbdily.cz/produkt/stresni-spoiler-striska-skoda-rapid-spaceback-11142546 Koupený díl se musí nalakovat do odstínu vozu. Lepil už zde někdo na svůj vůz a jaké jsou dojmy, fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Zkoumám fotky na webu a připadá mi, že to je stejný spoiler, který se dával standardně u výbavy Monte Carlo. Neví někdo prosím jestli je to tentýž díl? Na fotkách mi připadá, že kolem brzdového světla prosvítá bílý lak základního plechového spoileru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Měl jsem ho na Spacebacku StylePlus a tam se dával standartně, monte ho mělo také vždy, jinak to myslím jen jako příplatková výbava. U toho tvého odkazu píšou originální zboží Škoda Auto, tak předpokládám, že se jedná právě o toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.