Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím řeším takový malý problém.. sundal jsem napis octavia z 5tých dveří protože ho chci přelepit na jiné místo a teď řeším čím to nalepit zpět.. určitě to někdo řešil když stříkal auto. Nechci lepidlo stylem sekunďák, patex, chemopren a podobné extremní .. ovažuju o oboutranné pásce ale mám strach že to nebude držet..

Vloženo (editace)

Přesně tak proč solit za další když mám ty sundané.. zkusím tam dát trochu sikaflexu, jsem tím lepil spzku ale debil jsem tam toho dal moc a pak jsem ji složitě sundával

Editováno: , autor: DonnJarda
  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Pěnovou oboustrankou. Nejlépe určenou do vlhkých interiérů. Takhel sem to udělal já. A žádná těžká drbačka to neni.

Jsem sice Fabiatik, ale sundal sem z dvojkový fábie ten nápis a sehnal si ten podle mě hezčí z jedničkový. Ale schánim ještě písmeno "O" z jedničkový Octavie. Velikostně jsou ty písmenka stejný.

Netunil někdo svojí oktávku tak, že se mu ten zadní nápis nelíbil a neví co s nim?

Bych chtěl získat nápis "FOBIA"...... :kol-47:

Editováno: , autor: Mr.Pavka
Vloženo

Pokud máš na mysli ty konce písmanek, tak mam tu variantu jak jsou jakoby oblý do kulata-červeně značený. Druhej obrázek je to co nemam.

Dávám ještě foto Octávky co to asi je a co to asi neni. Vejška písmenek je nějakejch +/- 46,5mm

post-85140-0-14690400-1402217861_thumb.j

post-85140-0-44825000-1402217870_thumb.j

post-85140-0-91818900-1402217880_thumb.j

post-85140-0-52329200-1402217887_thumb.j

Vloženo

JJ,to mám na mysli,navíc je ten "špičatý"font plošší.Tak mám asi ten co potřebuješ,no fotce vlevo.Pošli mi PM s adresou a já to po neděli pošlu.

post-655-0-78596500-1402221623_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...