beuticek Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 (editace) Jestli nechceš dešťový senzor, tak na Ali jsou sady i se snímačem. Já jsem si to ale radši nechal udělat pořádně jako originál. Editováno: 16. Červen 2020, autor: beuticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Díky. Deštový nepotřebuji. O spínačích vím, zvažoval jsem, ale spíš jde o to, jaký by pasoval, většinou tam mají uvedené vozy, ale OIII tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Dodělal jsem si tu náhradní variantu, tedy ten senzor mezi červeným konektorem a spínačem. Funkce auto funguje v za mě velmi dobře. Jedna ale zásadní...teda velmi zásadní věc se objevila, která mě donutila to zase rozpojit - vyřadí to zapnutí a vypnutí mlhovek. Všech. Dost mě to zklamalo, ale co se dá dělat. Samozřejmě je třeba natáhnout káblík do volné pozice na červerném konektoru z konektoru, pod palubovkou, jak už tu někde dříve je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Mrknu se jestli to nekde najdu. Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Ako je to s automatickými diaľkovými svetlami ? Ako sa aktivujú ? Mám O3 s Full LED, ale ked to skúšam / cez deň/ zapnem dialkove a svieti mi len modrá kontrolka. NEmalo by ešte niečo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Ano, musíš s tou páčkou potáhnout ještě jednou, myslím že se na maxíku objeví "A" jako automatická funkce dálkových. Přesně to bude v manuálu. Chodí to dobře, občas zaváhá pomaleji, ale myslím že pořád méně než člověk s ručním ovládáním, V podstatě používám stále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 (editace) Nemáš asistenta vypnutého v inforaimentu? mělo by to fungovat tak, že první "oddálení" páčky zapne asistenta a až druhé zapne natvrdo dálkové. EDIT: Ovladač světel musí být samozřejmě v poloze AUTO, pokud světla zapneš ručně, nefunguje to. Editováno: 21. Srpen 2020, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Ja ho nevidím v Infoteimente totiž.. Musim kuknut poriadne manual.. A holavne ist po tme, lebo som to skusal tak, že som prepol svetla natvrdo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Asistent jde zapnout ikdyž jsou světla vypnuté (svítí jen DRL, na MaxiDotu se dole zobrazí symbol světel s A upřostřed). V infotaimentu by to mělo být pod záložkou světla, pokud to tam není, tak bych se pídil po tom, zda vůbec má auto tohoto asistenta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo81 Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 Zdravim, tak ani za boha ten asistent nezapnu.mam F3 Style Plus předevčírem koupenou.a podle navodu to proste nezapnu.Co dělám špatně?nechci jet hned do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 V prvom rade si v špatnej sekcii - toto je sekcia Octavia 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo81 Vloženo 29. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 Aha tak to se omlouvam.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 V druhom rade ak najdes spravnu sekciu, tak si over ci mas za celnym sklom kameru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Tak už mám dokódované automatické prepínanie diaľkových svetiel. Včera odskúšane a krásne to funguje. Musím povedať, že je to obrovský pokrok oproti svetlám z O2. Aj normálne stretávacie svetlá. A automatické prepínanie je luxus. Chvílku som sa trápil, ako to rýchlo vypnúť, ked zapnem automatiku, ale stačí potiahnuť páčku k sebe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Blahopřeju. Teď to dávám taky do kupy, zrcátko už mám, objednány konektory, piny a kabely dle výpisu Wirera (dík). Nemůžu ale nalézt pin 000 979 012 E, pouze na ebay nebo čína. A zatím netuším jak udělat kabely, nemám k dispozici krimpovací kleště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 (editace) Konektory by Ti mohl pomoci udělat nějaký RC modelář. Piny k servo konektorům mají podobné rozměry, možná dokonce stejné. Také jsem s nimi piny na podobný kabel do vozidla dělal. Editováno: 8. Říjen 2020, autor: JosefR77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 Dík za radu, nakonec jsem to vyřešil objednáním sady kleští s různými výměnými koncovkami z amazonu dle kluků na ruských stránkách. Jsou tam videa a celé postupy. Zatím jsem kabel ještě nedal dohromady, doufám že to nezmastím, pár pinů mám navíc, tak budu trénovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajven G Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Ahoj, dufam, ze som nasiel spravnu temu. Mam v mojej O3 automat prepinania dialkovych svetiel. V poslednej dobe mi vsak vrta hlavou, ked je zapnute Acko, preco si v tmavych usekoch sam nezapne dialkove. Uz mi to zacina liezt na bervy, ze vtedy to musim robit za neho rucne. Robi toto niekomu? Da sa niekde skontrolovat settings? Alebo nejako opat nakalibrovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Máš přepínač světel v poloze AUTO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajven G Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Vzdy iba v Automate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Taky je třeba mít páčku dálkových světel přepnutou se symbolem na palubovce. Manuál obsahuje odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajven G Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Ja mam symbol Acko zobrazeny. Tomu rozumiem, ze inak nie je Automat zapnuty. Akurat, ze proste on da nezapne sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 20. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Aby se sám přepnul na dálkový musí být minimální rychlost. Tuším 60km/hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajven G Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Ta 60km rychlost, to by slo. Ked vyrazim z domu mimo poulicnych lamp tak este tych 60 km nemusim mat, len sa k nej blizim. Vyskusam. Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.