Publikováno Duben 21, 201411 r Ahoj, chci se zeptat jestli jde vyměnit hlavice řadící páky DSG rv.2010 za hlavici z DSG facelift a vše bude normálně fungovat? Řešil už někdo? Děkuji
Duben 21, 201411 r Neni problem ale zároven musíš vymeniť celý mechanizmus radnia DSG. V Škodovke len ten mechanizmus stojí okolo 400,-€
Duben 27, 201411 r http://forum.skodahome.cz/topic/126284-riadiaca-páka-manžeta/?p=1798336 stačí se naučit hledat a ne aby ti to sem každej naservíroval... ale pozor na to ohnutí pojistkového mechanismu!!!
Květen 14, 201411 r Zdravím, taky jsem to řešil a už to mám vyřešeno a odzkoušeno, není třeba mechanizmus řazení měnit, stačí původní táhlo s okem nahřát a otočit o 90 stupňů
Květen 15, 201411 r A navic nekde neco ohybat a riskovat, ze se to cely vys.re. Fakt mame kazdy jine priority.
Květen 15, 201411 r však tam u té fabie máš detailní návod. jasně je to zbytečný riskovat, stará šajtr páka mě přijde lepší u DSG
Květen 15, 201411 r přesně tak je to věc názoru někdo koupí auto a jen jezdí a někdo holt upravuje podle sebe,prostě fakt mame kazdy jine priority a je jasné že každému se líbí něco jiného,ale třeba já to dělám pro sebe a takto to dopadlo ...
Červenec 12, 201411 r Nevím mě superb prijde jako krasavec bez uprav A hlavne ja bych spis resil opracny problem, jak dostat DSG pred FL do FL :-) Ale hrabat se mi do toho radeji nechce
Červen 22, 20169 r Ahoj, mam takovy dotaz, když mam DSG, tu placatou velkou hlavici viz výše a chci tu FL hlavici, tak staci koupit pouze a jen řadicí páku viz odkaz? http://www.skoda-parts.cz/produkty/radici-paka-dsg-facelift/ Dekuji
Červen 7, 20187 r ja som si zo stranky skoda parts cz objednaval hlavicu, prisla hlavice mierne poskodena, dokonca nebola s napisom DSG ale s napisom SKODA, reklamoval som to, poslal spat a cakam uz mesiac na taku aku maju na foto, zial na mail velmi neodpovedaju, telefon ako tak zdvihnu ale stale sa vyhovaraju ze ju poslali ale stale nenam nic, POZOR na nich
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.