Zdeněk Fabiánek Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Nemáte někdo zkušenosti s výpadkz autorádia swing když ladím písničky nebo je chci potvrdit tak se mi vypne a hned zas zapne rádio. Video jsem chtěl přidat ale nejde nahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Video dej na YouTube, tady je to datově omezeno - proto ti to možná nešlo nahrát. Ale vidím to na reklamaci, není důvod se v tom vrtat. Předveď jim to v servisu, ať si s tím poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Fabiánek Vloženo 27. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 V servisu mi řekli ať zkusím ještě vyměnit flešku a ono to nepomohlo a když to bude dělat tak že si auto odvezou do Boleslavi do dílny ale jelikož auto náhradní nedostanu a jezdím každý den tak to vypadá že stím budu muset žíííít :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Fabiánek Vloženo 27. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 video je zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 No hold nevím co to máš za servis ale na jeden den bych náhradní auto neřešil ale pokuď to má být více dnů tak nechápu že ti ho nedají u nás při závadě mi vždy nabídly náhradní auto reklamuj to přece jim to nenecháš jen tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Fabiánek Vloženo 27. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 (editace) odůvodnili to tím že by auto muselo být nepojizdný abych dostal náhradní jinak že na tohle se to nevstahuje jo a mají prý měsíc na to aby to spravili tak to je pech. jedině vyzkoušet jinej servis. Editováno: 27. Duben 2014, autor: Zdeněk Fabiánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Ano. Jiný servis. Ten vyndá rádio do 10 min. Pak odjedeš, ať si s ním dělají co chtějí. Po prověření jeho funkčnosti Tě zavolají a buť Ti ho dají spravené nebo rovnou nové a zase do 10 min. odjíždíš. Proč by tam v tomto případě měli mít celé auto? To mi hlava nebere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.