mcsolle Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 caute. ma niekto skusenosti s podlozkami? mam 17ky kolesa ET38 a chcem dat do zadu 2cm a do predu 1.5cm podlozky. nebude to suchat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk.tuning Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 caute. ma niekto skusenosti s podlozkami? mam 17ky kolesa ET38 a chcem dat do zadu 2cm a do predu 1.5cm podlozky. nebude to suchat? Pokud tě to Vážně zajímá tak napiš ještě šířku elektronu, rozměr pneumatiky a jestli máš auto snížené ( případně o kolik ) nebo originál výšku. MK Jinak já mám 8x17, ET35, gumy 225x45x17, snížení -60/-40 a vzadu jen tak tak, že při naloženém autě neškrtám na vnější boku pneumatiky o platový kryt v podběhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 (editace) ja mam 7x17 215*45*17 ET 35 a znizenie tiez cca 55/35... ty mas podlozky? ty mas 8*17, takze 1/2 placa viac vonku co je cca 1.2cm + 3mm kvoli ET, takze cca 1.5cm mas viac vonku nez ja. a ja tam musim dat 2cm. no neviem ci tam napcham... Editováno: 12. Září 2006, autor: mcsolle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 jaaj a ty mas 225 a ja len 215... takze dalsich cca 5mm. asi budeme na tom rovnako a vpredu v pohode??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 (editace) Pokud by jsi měl zájem, mám k dispozici výkres AL podložek v programu AutoCad. Jen bych změnil podle tvých požadavků kótu tloušťky podložky... Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 13. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2006 to by bolo super... posles mi to? mcsolle@t-zones.sk viem kreslit v cad-e , takze potom to v pohode zmenim aj ja inac do predu 15mm a do zadu 20mm by som chcel dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 kdo ti je bude dělat a za kolik, budeš to mít včetně šroubů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 14. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2006 spravia mi to v jednej firme zadarmo ale sroby budem musiet kupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk.tuning Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 jaaj a ty mas 225 a ja len 215... takze dalsich cca 5mm. asi budeme na tom rovnako a vpredu v pohode??? Předek v poho Zadek budeš mít asi na knap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 ja mam 7x17 215*45*17 ET 35 a znizenie tiez cca 55/35... ty mas podlozky? ty mas 8*17, takze 1/2 placa viac vonku co je cca 1.2cm + 3mm kvoli ET, takze cca 1.5cm mas viac vonku nez ja. a ja tam musim dat 2cm. no neviem ci tam napcham... na tenhle rozměr podložky nepotřebuješ je to akorát vlastní zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 14. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2006 borg ty si mal? vybral si ich? preco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Zdravím. Môžte poradiť či sú oficiálne povolené rozširovacie podložky pod kolesá ? Aký rozmer ( hrúbka ) je akceptovaná ? Čo na to životnosť gulových čapov ? Poradte . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Zdravím.Môžte poradiť či sú oficiálne povolené rozširovacie podložky pod kolesá ? Aký rozmer ( hrúbka ) je akceptovaná ? Čo na to životnosť gulových čapov ? Poradte . Povoleny to urcite nebude a na auto bych si to taky nedal... je tu prasarna sorry tot muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Povolený to rozhodně není!! Ale když jsou dobře udělaný (max do šířky 25 mm) tak no problemo. Ale na STK musí jít dolů, to je jasný! Výkres podložek mám v prog. AutoCad, to kdyby jsi ho potřeboval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Zdravím. Po dlhšej debate s Milan-omII (Skywolker) som sa rozhodol pre použitie podložiek pod koesá. Na mojej milej sú tie 16-ky nejak zapadnuté. Pre ilustráciu uvediem foto pred a foto po namontovaní. Ešte raz ďakujem Milan !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Foto pred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Foto pred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Zdravím.Po dlhšej debate s Milan-omII (Skywolker) som sa rozhodol pre použitie podložiek pod koesá. Na mojej milej sú tie 16-ky nejak zapadnuté. Pre ilustráciu uvediem foto pred a foto po namontovaní. Ešte raz ďakujem Milan !!! Není zač. Proto tu jsme, aby jsme si navzájem pomáhali, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Milane posli mi prosim taky ty vykresy z toho AutoCadu na kocht@seznam.cz. Asi si je necham vyrobit,nechci je kupovat..... Jestli tam je i oznaceni sroubu,ktery jsou k tomu potreba,tak mi je tam taky hod,nebo mi to jen napis,at vim,co shanet..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Tak už sú na svete podložky . Ako prvá varianta sú 3 cm. Moc my to nesedí, ale posúďte sami. Najprv pred namotovaním . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Pred namontovaním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Ešte stále pred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Ešte stále pred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Ešte stále pred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 A teraz po Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.