Richard Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Mám přes dva roky fabii a odešla mi (prohnila) hadice chladícího prostředku (6Q0 820 741 A) pro klimatizaci v motorovém prostoru. Nemůžete jí někdo sehnat za rozumnou cenu. Ty svině ze škodovky za ní chtějí 7500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Mám přes dva roky fabii a odešla mi (prohnila) hadice chladícího prostředku (6Q0 820 741 A) pro klimatizaci v motorovém prostoru. Nemůžete jí někdo sehnat za rozumnou cenu. Ty svině ze škodovky za ní chtějí 7500 Kč. Ve škodovce je trochu levnější než píšeš, kdyby jsi byl z jižních čech, umím udělat slevu 10% na origo díly...jinak ti doporučím nechat tu hadici opravit (zakápnout díru hliníkem),,,jenom nevím, jestli ti někdo vůbec dělá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Pokud jsi někde poblíž Olomouce ,tak ve firmě Molpir Ti vyrobí novou....,za velmi rozumný peníz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rx6 Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 pokud je poskozena pouze gumova hadice, neni problem ji nalisovat s jinou-novou hadici na puvodni potrubi.Samostatne potrubi lze vyrobit take a jak bylo vyse popsne, vyjde to levneji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 to je ta trubka s dvěma hadicema ke kondenzátoru? pokud ano, tak se dá koupit za 1500kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRoY Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Ja som tu kupoval : http://skodashop.sk/index.php?idvyrb=1077&akc=detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.