Publikováno Květen 4, 201411 r po kolko kilometroch sa má menit vlozka vzduchoveho filtra u 1.2TSI? fakt to neviem najst preto to písem tu... sorry
Květen 4, 201411 r podľa checklistu tuším 4 roky a 60000km , zo skúseností pri turbomotoroch je 30 000km strop ...
Květen 4, 201411 r Já ji měním po každých 15 000 km... ale mělo by se po 30 000 km Upraveno Květen 4, 201411 r od unuc
Květen 4, 201411 r Protože vlákno o vzduchovém filtru zde nebylo, tak jsem ho založil a přesunul to sem.
Květen 5, 201411 r Reálne treba filter meniť keď už je zanesený. U týchto motorov to je väčšinou okolo 30 tisíc km. U niekoho trochu skôr, u niekoho trochu neskôr, podľa toho kde sa viac jazdí.
Květen 9, 201411 r Každý rok při doma prováděné servisní prohlídce ho stlačeným vzduchem vyfoukám a za pár let ho vyměním.
Květen 11, 201411 r Az mam pocit, ze uz by to chtelo novy. Ve Felicii mam druhy (16 let stare auto) a v Zetoru mam ten co s nim v Brne sjel z linky (40 let).
Květen 12, 201411 r Plně souhlasím s atnarfusem. Preventivně podle km se filtry mění především v servisech, protože si chtějí vydělat. Dále beze sporu se mění olejový filtr, a raději dřív než je předepsáno. Do něho není vidět a těžko se pozná jak filtruje. Vzduchový filtr u motorů s karburátorem, je taky potřeba měnit raději častěji. Zvyšuje se spotřeba, když nemá přístup vzduchu. Tahá více paliva a obohacuje směs. Ale u dnešních motorů se vstřikováním, se lehce pozná, že motor jde z těžka a že mu nejspíš chybí vzduch. Tak se může měnit, až si o to řekne. To samé palivové filtry. Přece je rozdíl v jakém prostředí jezdím a jaké palivo tankuji a nemá se tím co pokazit. Nezáleží na ujetých km.
Květen 12, 201411 r zaujímavé je,že v niektorých vláknach doporučujú majitelia áut meniť vzducháč pri každej výmene oleja (za tie ceny na nete prečo aj nie) a tady zasa prebehne názor,že v Zetore ho má dotyčný 40 rokov...(trošku uletené prirovnanie).... ...tak som zvedavý kto tu niekto založí vlákno,že "ozval sa mi vzduch.filter,čo mám robiť" ..... Ale u dnešních motorů se vstřikováním, se lehce pozná, že motor jde z těžka a že mu nejspíš chybí vzduch. Tak se může měnit, až si o to řekne.
Květen 12, 201411 r A to mi třeba na turbomotorech přijde jako moc. Já měním po 30 000 km - te ještě filtr ujde, ale nedovedu si představit, jak vypadá po 60 tkm, nebo dokonce po 90 tkm.
Květen 12, 201411 r Libero, nemáš náhodou nějaké foto takových filtrů? Já tady někde na foru něco takového viděl.
Květen 12, 201411 r ak nezabudnem niečo vám odfotím , vzducháče na octaviách po 90tkm prakticky nepriechodné , 3,2ku po 60tkm kde sa prepadol stred filtr /polsky filtron/
Květen 12, 201411 r Již jsem tu někde četl špatnou zkušenost s filtronem. Dal jsem ho před necelými 2 lety a možná od té doby - nevím to ale jistě - se mi objevuje sporadicky chyba netěsnost sání. Asi urychlím výměnu a brzy se na něj podívám.
Květen 12, 201411 r tak a teraz si to od atnarfus a jipol57 vyžerieme Nic si nevyžerete. Všechno záleží na provozních podmínkách. Když budu jezdit v lomu, tak i po 5 tis. bude na výměnu pozdě. Samozřejmě, že to chce se do něj občas podívat. A jestli tady dá někdo obrázky jak je filtr plný listí. To tam může na podzim napadat během pár km. A vůbec to neznamená, že je filtr neprůchozí. Stačí jen to listí vyházet.
Květen 12, 201411 r Autor akurat mi dnes dosjel filter z eshopu skoda-díly menim ho po 31 500 km a 4 rokoch, tak nahodim foto ako to vyzera. ked som mal feldu menil som po 67 000 km a po 11 rokoch a bol celkom v pohode
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.