Clerfayt Vloženo 6. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 Máte pravdu, ale řeší se to tu pořád dokola. Prostě máme 3 možnosti. 1 nechat to být 2 odpojit konektor 3 diagnostikou potlačit, nebo vyřadit tu rádoby rekuperaci Pak jou tu ještě praktiky masochystů. Třeba hrát si na plug in hybrid a dobíjt po každé jízdě, nebo se odstěhovat pod kopec. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Tak Plug-In a rekuperace co máš ŠA jsou přece jen hodně vzdálené technologie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Ako, myslel to sarkasticky, ale celkom pekne to napísal, chlapčisko... Mne už tiež začína liezť na nervy ten jehovista, čo tu aj rôzne po fóre v každom svojom príspevku priam dogmaticky čviriká o odpojení konektora - už mi to príde ako obsesia... 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Járinek1 Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Přesně. Já bych se přejmenoval na ,,Odpojený konektor,, :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Stále mi nieje jasné čo máte proti odpojeniu konektora..?? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Járinek1 Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 Já osobně proti odpojenému konektoru nic nemám, sám jsem ho měl chvilku odpojenej než jsem navštívil Ferdu a taky už jsem to poradil pár kolegům v práci, kteří to nechtěj řešit SW úpravou. Jen se musím smát tej opakovanej masáži od našeho člena klubu. Ale jinak nic ve zlém. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 Každý je v jistém smyslu psychopat. Někdo větší, či menší. To potvrdí každý psychiatr. Zde se silný patos projevuje rozdílně: 1) skupina co bojí (a ani neví proč) odpojit konektor 2) skupina co se bojí (a ani neví proč) softwarové úpravy 3) ti se bojí všeho, co kdyby přišli o záruku (a ani neví proč)? Ješíš, to by jim pak nevyměnili ani rozbitý stěrač. Tak si raději zhuntujou baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 Věřím tomu, že je tu i skupina, kerá taky neví, ale raději si zkurví auto sama a zadarmo, než aby jí ho zkurvil někdo cizí a za peníze. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 Mňa s tým kláblikom nenapadá žiadne mínus. Jazdím s tým asi 3/4 roka. V aute mám Battery Monitor a predtým som krútil hlavou nad tým ako to (ne)dobíja. Teraz zas krútim hlavou nad tým ako to (ne)vypaluje DPF. Ale na to už mám soft...Zadarmo. Predpokladám, že vývojári zo ŠKodo či VW asi jazdia inými autami. Alebo majú jasné inštrukcie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs 91 Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 (editace) Zdravím všechny , mám dotaz. Dnes ráno u nás bylo 3,5 stupňů a málem jsem nenastartoval.Musím tam dát stejnou nebo můžu dát 12V 70Ah? Diky za odpověď. Editováno: 12. Říjen 2020, autor: Pitrs 91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Ano lze, ale napřed porovnat rozměry a pak po výměně naparametrovat v BCM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs 91 Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 (editace) Aha tak tato baterie se už nevyrábí, jako kvalitní alternativu nabízejí tuto Co je BCM? Editováno: 12. Říjen 2020, autor: Pitrs 91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Ako náhradu ti miesto AGM ponúkajú EFB, no to sú majstri... BCM je riadiaca jednotka - ak meníš za batériu s inými parametrami, potrebuješ to v riadiacej jednotke nastaviť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs 91 Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Dekuju👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs 91 Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Jakou tam máte vy chlapy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Podľa webu Varta podľa kódu vybralo tieto alternatívy: https://www.varta-automotive.com/en-gb/battery-finder?battery_code=7p0915105&find=find Pomeraj - uvidíš čo tam vojde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs 91 Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 (editace) Tahle by tam měla jít Editováno: 12. Říjen 2020, autor: Pitrs 91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caster Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Původní baterie je typ 7P0915105 (AGM 70Ah pro S/S), datum výroby 23.6.2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 V 12. 10. 2020 na 14:32, Pitrs 91 napsal: Jakou tam máte vy chlapy? Já měl v O3 tu Vartu Silver 70 Ah, co našel @Pitrs 91, tu samou mám teď v Superbu. V České lípě ze stejné linky sjíždí i Bosch (jen je o cca. 500 dražší) a nebo tam dej Excide EK700. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 1. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2020 (editace) Kupoval jse otci novou agm baterii a z vice míst mi bylo sděleno že vartu nebrat hodně se pohoršili ať koupím Exide nebo Banerku ale tu neměli tak je v auté E a zatím klid. Origo to dala 6.5 roku. Editováno: 1. Listopad 2020, autor: kacer1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 10. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2020 Paní čo odporúčate dať namiesto original VARTA AGM 68Ah batérie ? Start-stop mám permanentne vypnutý. Niečo dobré pomer cena/kvalita/výdrž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 V 9. 10. 2020 na 19:29, kluvi napsal: Mňa s tým kláblikom nenapadá žiadne mínus. Jazdím s tým asi 3/4 roka. V aute mám Battery Monitor a predtým som krútil hlavou nad tým ako to (ne)dobíja. Teraz zas krútim hlavou nad tým ako to (ne)vypaluje DPF. Ale na to už mám soft...Zadarmo. Predpokladám, že vývojári zo ŠKodo či VW asi jazdia inými autami. Alebo majú jasné inštrukcie... Jak jsi to myslel s tím (ne) vypalováním filtru? Chápu to tak, že odpojení může nějak vypalování ovlivnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk_sk Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Čaute viete mi to vysvetlit prečo je to tak keď mínus je ajtak na kostre ? Hádam sa s otcom tak si myslím že inžinieri vedia prečo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caster Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 (editace) Na "-" pólu baterie je sonda proudu. Pokud by jsi připojil nabíječku přímo na "-" pól baterie, nebude auto vědět, pokud bude zapnuto "inteligentní" nabíjení (v autě), jak velkým proudem se baterie nabíjela a po jakou dobu. Tyto hodnoty se ukládají do paměti auta a podle toho se pak řídí "inteligentní" nabíjení baterie max. na 80% její kapacity. Editováno: 2. Prosinec 2020, autor: Caster 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 10. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2020 (editace) https://youtu.be/MPAqrWyLOCo Editováno: 10. Prosinec 2020, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.