bemmet Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Zdravim sehnal jsem si radio DX do SUPA........Ale vse funkcni ale kdyz je stanice v Pravo blika ci sviti TP a jakoby kdyz jedu tak radio hraje ciste ale v urcitych itervalech vzdy jakakoliv stanice na chvilinku vypadava je to neprijemne kdyz poslouchate myslim si ze za to muze to TP ale ani v manuale jsem se nedoscetl jak ho vypnout poradte nebo treba je problem jinde diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 (editace) v první řadě bych hledal v sekci hifi a né v interiéru http://forum.skodahome.cz/forum/93-autohifi/ Editováno: 18. Květen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bemmet Vloženo 19. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Hledal a nenase........................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Pozorně si přečti návod k obsluze DX je to tam na straně 18, 19, 20 a 21. Pokud máš stanice naladěné na předvolbě TP což je dopravní hlašení, tak na obrazovce bude vždy svítit TP. Ulož si stanice do předvoleb FM1 a FM2 a TP ti svítit nebude. Ale jestli ti vypadávaji stanice, tak si myslím, že funkcí TP to určitě nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bemmet Vloženo 19. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 ok no .... je to proste radio hraje a pak se vypne zvuk cca na vterinu zapne je to sporadicky ale udela to vzdy kdyz v pravo problikne to TP...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hitmann47 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 ahojte není to tak úplně k tématu,ale mám taky problémy s navigaci , koupil jsem si před pár dny superba první generace 2,0 tdi rok 2008, dnes jsem si koupil originál navigaci DX, a nastal problém, nehrajou mi cd, čím to může být, a vše je v angličtině, šlo by to nějak změnit, a bylo u toho pouze cd s mapami GB, potřeboval bych sehnat mapy čr, jsem z ostravy rád bych to nějak zprovoznil, děkuju moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) CD hrajou jenom z měniče v kufru, štěrbina přímo na DX je jenom na mapy. Hrajou jenom CDAudio, na MP3 zapomeň. Mapy si můžeš koupit asi v každém autorizovaném servisu Škody. Pozdější verze DX lze přeflashovat na češtinu (pouze menu) pomocí CD, u typu A to bylo složitější. Hlasové pokyny lze dostat do jakékoliv verze pomocí map, tuším verze 2003. Editováno: 11. Červenec 2014, autor: MrChodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 přesně jak píše MrChodny: štěrbina je na mapy DX, dají se sehnat na internetu kolem tří stovek nebo originál ve škodovce nebo na internetu kolem 3 - 4 tis. CZ hlas naflashuješ z map r. 2003 pokud nemáš navi canovou - Index B, C dá se taky menu nafleshovat, ale jedině odpájením a napájením jiného čipu na desce, u can to šlo většinou z CD kdyby tě ještě něco napadlo, ptej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bemmet Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) chlapaci pekny ale nevite stale muj problem ktery tu zadam na vyresini zde prikladam video nahravku co to dela me DX zde v raru ke stazeni: http://leteckaposta.cz/264426900 Zdravim sehnal jsem si radio DX do SUPA........Ale vse funkcni ale kdyz je stanice v Pravo blika ci sviti TP a jakoby kdyz jedu tak radio hraje ciste ale v urcitych itervalech vzdy jakakoliv stanice na chvilinku vypadava je to neprijemne kdyz poslouchate myslim si ze za to muze to TP ale ani v manuale jsem se nedoscetl jak ho vypnout poradte nebo treba je problem jinde diky. Editováno: 13. Červenec 2014, autor: bemmet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 ať se dívám jak se dívám tak tam žádné TP nevidím probliknout.Každopádně v nastavení vypni všechny funkce a máš klid.Mi to nedělá a to mám TP zapnuto takže někde v nastavení bude chyba.Nemáš návod k DX?Nebylo to tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bemmet Vloženo 15. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 to jsem delal vse jsem povipinal a navode tu bybli mam prectenou na zpamet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.