jirkaK Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 no z logiky věci je tady ale řeč především o záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Jak které autorizak, já vždy dostal origos filtr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Přesně tak-to za prvé a za druhé-bože vžyť je to totální nesmysl,aby někdo poznal,kdo měnil či neměnil olej. u první výměny to poznáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 a jak? pošlou olej do laboratoře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 zkus si třeba něco nastudovat o tom, jak vypadá šroub když vyjede z fabriky - například u Rapida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 (editace) Už vidím jak ti někdo dokazuje že si tam ten šroub dal ty řešit to nikdo nebude U TSI tam první bejva na inbus, ale de koupit popřípadě ho tam znova dáš nicemu to nevadí. Editováno: 27. Červen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 to je věc druhá,ale otázka byla, jestli to někdo pozná a ano pozná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 a jak to poznají? furt si to nenapsal. píšeš akorát spekulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 ale on jako myslí, že na výpustním šroubu to bude vidět, že s ním někdo točil. Ježíši, kdo to ale bude zkoumat ? Už se opakuju, ale ten mechoš to má úplně v prdeli a nikdo jinej na to čumět nebude. Přestaňte blbnout. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Měnil jsem olej dvakrát,v pondělí jedu na olej do autorizáku,mám svůj,domluvený to je tak dám vědět.Sice nemám rapida,ale to snad nevedí... Rypicongu když člověk není hovado,tak na tom šroubu nic nepoznáš ani po 10 výměnách,šroubů jsem za svojí praxi viděl dost abych to dokázal posoudit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 někdo tady řikal něco o tom, že ten šroub je zapatlaný barvou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 tak to tedy nebyl ani na O2, S2 ani fabii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 (editace) . Editováno: 27. Červen 2014, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Už vidím mechanika,jak bude zkoumat,jestli před ním někdo olej měnil či né.Nezlobte se,ale debata o hovnu.Dělejte raději něco užitečného. Jasně,pokud bude olej měnit někdo,kdo vidí klíč poprvé a 17 se bude snažit povolit 18 klíčem,že to poznat půjde.Doprdelky vemte rozum do hrsti.Pokud to bude dělat někdo,kdo ví vo co go a nemá vietnamské nářadí kdy i 17 vietnamský klíč je na českém 17 šroubu velká,tak...snad nemusím psát dále . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 O té barvě jsem psal já, na šroubu mně udělali značku fixou, která je vidět jen pod UV lampou. Náhodou jsem byl u výměny, jinak bych to nevěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Dej foto prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 No hlavně by se auto nemělo zvedat vůbec za ta místa, kde se dává ruční zvedák (lem prahu, označený šipkami) ale za prahy jsou přesně určená místa, pod které se mají dát patky stojanového zvedáku! http://forum.skodahome.cz/topic/12470-m%C3%ADsto-pro-zved%C3%A1n%C3%AD-vozu-zm%C3%A1%C4%8Dkl%C3%BD-pr%C3%A1h/page-2#entry256885 Toto je sice z OI, ale u RAPIDa to bude podobné. blbosť...nemiešaj jablko s hruškami (OI s RAPIDOM) a radšej nepíš,keď to nevieš s istotou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Jo no, to jsi byl ty. Já jenom že jsem o tom slyšel i od víc lidí, že si to značí apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 blbosť...nemiešaj jablko s hruškami (OI s RAPIDOM) a radšej nepíš,keď to nevieš s istotouDěkujeme liberovi za obrázky z dílenské příručky. Toto jsme potřebovali vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 mňa by zaujímalo ktorý servis rieši neoriginál filtre pri tom aké má nákupné ceny od škodovky , by bol sám proti sebe , navyše pri common railových olejových a pri tsičkových olejových filtroch sa to ani nedá , pretože čo neorigo kus to prúser... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezname Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Zdravím vás. Možno mimo misu, možno to tu už niekto riešil, no nič som nenašiel. S mojim fungel novým Yetíkom 1,2 TSI plánujem o cca tri týždne výlet do Grécka. Pri nájazde takmer 4000 km v horúčavach sa obávam že aj nový motor nejaký olej spapá a niečo asi budem musieť doliať. Keďže jediná info o oleji ktorú som našiel je nálepka na obale servisnej knihy že Škoda odporúča Castrol EDGE Professional, prosím o info aký olej vo výrobe lejú do týchto motorov. Aj keby som nedolial ani kvapku, chcem mať dobrý pocit že mám, keby niečo, fľašku oleja v kufri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 kup si castrol 5W-30... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 O té barvě jsem psal já, na šroubu mně udělali značku fixou, která je vidět jen pod UV lampou. Náhodou jsem byl u výměny, jinak bych to nevěděl. tys byl na servisu s Boingem ? Protože jinak nechápu, proč by někdo někde dělal nějaký značky neviditelným inkoustem. To je jak ze špatnýho špionážního filmu. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 ty žiješ zřejmě v představě, že všichni na všechno a všude serou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 moje představa bohužel hraničí téměř s přesvědčením. O zkušenostech s nejrůznějšími servisy napíšu jednou tlustou knihu. Ale jak říkám, v leteckým průmyslu je to jinak, tak třeba šlo fakt o nějaký éro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.