Milan1570 Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Chci Vám poradit dobrou vychytávku na čistá světla. Žádný nalepený hmyz. Stačí opláchnout vodou a je hotovo. Použil jsem i na kapotu, nárazník a rámečky. Přední sklo už jsem dělal před rokem. http://www.amila.cz/impregnace-na-kov-a-plast#!/impregnace-na-kov-a-plast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 JO JO koupil jsem si tam tu Nano impregnaci na sklo a použil jsem ji i na plasty a je to paráda nic nečistím jedna lahvička mi vystačila na celé auto (veškeré okna + panorama +přední a zadní světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 na zadních světla se také chytá hmyz? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 když couváš v palbě tak asi jo...... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Já o žádným hmyzu nemluvil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Voda a šampón. Podstatné je dobre namočiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechino Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 voda a šampon stačí i na hmyz... kvůli tomu nemusíš kupovat impregnaci. Spíš by mě zajímalo, když to fláknu na přední sklo, jestli to nesmeju vodou do ostřikovačů...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Nesmeješ to mám to asi půl roku akorát by to mohl Milan1570 prodávat o něco levnějc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Vloženo 16. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Nesmeješ to mám to asi půl roku akorát by to mohl Milan1570 prodávat o něco levnějc. Máš to mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 to milan1570 - nemas na stranke stare produkty? lebo pokial som dobre videl, isokor robi slovenska firma, kde som vcera volal a uz robia jednotny produkt IsoKor Metal Profi, ktory je aj na kovy aj na plasty a je tam uz vyssia cena... vid - http://www.e-nanoshop.sk/sk/13-isokor-metal-na-kov-a-laky inac tu impregnaciu od nich uz tiez dlhsie pouzivam, najprv som mal IsoKor Lotos na latky a kozu, potom som zobral aj G-NANO Antifog proti zahmlievaniu a IsoKor Glass na sklo auta (len som ho este neaplikoval, pretoze ked som daval poistit celne sklo v Hornete, tak mi tam nejaku podobnu latku naniesli a zatial funguje). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Vloženo 17. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Stránky jsou aktualizované. Je IsoKor Metal nebo IsoKor Plastic. Ceny jsou nastaveny co nejniže, ono to ani dnes jinak nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 No podla vyrobcu uz koncia s vyrobou tychto dvoch a spojili to do jednoho produktu IsoKor Metal Profi (mam to priamo od neho). A cena za 25ml balenie Metal Profi je 16,50€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Asi se jim nevyplatí dělat víc druhů lahviček na jednu "nanovodičku" :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.