Meggy Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 No když si vemeš všechny dveře a přední nárazník poškrábaný nebo oťukaný od dveří ostatních aut a k tomu nějaký ten plastík poškrábaný v kufru tak abych tam nebyl za hrůzu. Včera mě zrovna říkal známej, že mu po vrácení vozu naúčtovali 44tisíc. Je pravda, že neřešil část na pojistku a to určitě měl, ale i tak je to dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Do 2,5 cm má např. Arval i ALD toleranci. Plus poškození určitého druhu. Vyúčtování u odevzdávaného auta jsem ale neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Jojo, 2,5 cm má i Škofin. Je to ale hodně málo. Snad se ještě najde někdo kdo napíše případná možná negativa než to podepíšu. Je lepší být připravený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Po skončení OL som odovzdával 2 rôznym lizingovkam 3 autá, čo som jazdil ja a bol som pri odovzdaní niekoľkých dalších aby som kolegu odtiaľ odviezol. Faktom je, že tie autá neboli veľmi zničené, no drobných oderov laku sa dalo vždy nájsť viac ako bola tabuľková norma a prešlo to bez pokuty. Na jednom z mojich aút som sa hral na domáceho lakyrnika aby som zamaskoval odrate nárazníky. Nebolo to dokonale. Ale prešlo to bez povšimnutia. Šmirgel, Candy biela v spreji a priesvitny lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Na tohle jsem byl důrazně upozorněný, že to nemám dělat. Že si toho ve většině případů všimnou. Asi případ od případu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Každopádně vady řešit těsně před vrácením. Nemá smysl hned vše nechávat opravovat. Při vší smůle to opravíte a cestou domu zastavíte u obchodu a po návratu k autu zjistíte, že to zase někdo odřel a ujel[emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 No to mě říkal i prodejce, že je lepší měsíc před vrácením nahlásit škodní události a nechat to za spoluúčast opravit. Zase si říkám, že nahlášení cca pěti různých událostí v jeden den se asi pojišťovně nebude moc líbit Další věc co jsem se zatím dočetl, je že každé lakování sníží zůstatkovou hodnotu vozu se kterou se počítalo a ten rozdíl asi zaplatím já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Existuju otvorené a zatvorené kalkulácie OL. Dokonca i jednostranne otvorené, kedy riziko nižšej zostatkovej ceny alebo vyšších nákladov znáša lizingovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 před 2 hodinami, Meggy napsal: No to mě říkal i prodejce, že je lepší měsíc před vrácením nahlásit škodní události a nechat to za spoluúčast opravit. Zase si říkám, že nahlášení cca pěti různých událostí v jeden den se asi pojišťovně nebude moc líbit Další věc co jsem se zatím dočetl, je že každé lakování sníží zůstatkovou hodnotu vozu se kterou se počítalo a ten rozdíl asi zaplatím já Můžeš nahlásit kolik chceš pojistných událostí, akorát u každé zaplatíš spoluúčast. Jakákoliv oprava v autorizovaném servisu nesnižuje cenu vozidla kterou by jsi musel doplácet - z toho opravdu mít strach nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Já mám Škofin, celkem čtvrté auto a téměř nikdy nic neřešili. Na každý díl je povolena vada do cca těch 2,5 cm. Parkuji celý rok u paneláku a čtyři auta jsem už prostřídal a nějaké doplácení se nikdy nekonalo, ani u rodičů, kde byla škoda 90tis a to jsme celkově měli 8 aut. Asi dost záleží na té firmě, co auto vlastní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 jo dneska jsem se na to ptal prodejce, cena se opravdu nesnižuje tak jsem trochu uklidněný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Losky: pěkně, děkuji za info, to jsem potřeboval Zrovna čtu poslední nabídku na HYU i40 v plné palbě a chtějí jen o 1200-2000,- méně než Superb v ještě lepší palbě tak není co řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Co za něj chtějí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 bez dph 12 / 4 roky nebo 13 / 3 roky, 140kW L&K včetně všech packetů a bohužel i 19" kol (zimní stojí nesmyl, tak dám celá kola 17"), 1% spolúčast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Cca 15tis je slušná raketa. Jsou v ceně aspoň garančky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 vselico sa da dohodnut. u nas mame OL ramcovo dohodnuty s 3 roznymi lizingovkami a ide o jednostranne otvorene kalkulacie (ak su naklady vyssie ako kalkulovane alebo zostatkova hodnota nizsia ako kalkulovana, je to problem lizingovky). v cene je zahrnute vsetko okrem paliva a dialnicnych znamok. gumy premium (Bridgestone, Dunlop, Goodyear alebo Michelin) bez limitov na najazd. moje RSo (list price 33 400 EUR s DPH) je sice uz prekalkulovane, lebo jazdim vela, no povodna vyska najmu pri 4 rokoch a 120 tis. km bola necelych 425 eur bez DPH. aj ked teda nebolo to same od seba.... jednak sme dostali lepsie zlavy od importera (v danom roku sme zobrali asi 11 octaviek a este nejakych supov) a tiez niekolko koleciek jednani o ponuke az cez zaradenie medzi VIP klientov a vynimky schvalovane v nemeckej centrale... no kde je vola, tam je cesta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 v ceně je 5 let garanček a záruky každopádně za méně se nedá sehnat, ostatní leasingovky nabízeli od 15ti bez dph Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Jako neříkám, že je to špatná nabídka, ale nedovedu si představit, že bych za auto dával bez benzínu 15tis[emoji5] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Tak já mám rok starou Toyotu, ale když jsem viděl ty daně co dávám pánům nahoře aby se měli lépe než já tak je raději odepíšu takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Myslel jsem, že jsi soukromá osoba[emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 No už pár měsíců ne, udělali jsme s.r.o. na autodíly. Na soukromé bych provařil i boty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Jsem si říkal, že za 4 roky to je cca 700tis. Každopádně hned bych ho bral, teda kdyby stál půlku[emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Tak nakonec jsem šel do klasického úvěru, vyjde to o něco levněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtecek35 Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Tady v Manuálu řidiče je popsáno i poškození které se akceptuje i neakceptuje při vrácení vozu. Manual řidiče ŠKODA AUTO.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.