Host Bobik Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 kdoz mate Etos nebo Etku, mrknete mi prosim co je toto 5J0864273 dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 uchyt pro operu loketni 346,00 CZK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 jeste bych prosil na jake je to auti, Fabia asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Sorry ze se sem se*u, muzete se mi nekdo ( Gil ) podivat, kolik stoji na loketni operce ta klapka, ktera drzi to horni viko. JE to v predni casti, oddeluje to viko od prihradky, ma to pruzinu a rado se to lame! Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Bohužel to nemůžu najít, snad někdo jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 ja dekuji Gilovi za info zitra jdu nakupovat a snad i kutit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Sorry ze se sem se*u, muzete se mi nekdo ( Gil ) podivat, kolik stoji na loketni operce ta klapka, ktera drzi to horni viko. JE to v predni casti, oddeluje to viko od prihradky, ma to pruzinu a rado se to lame! Dekuji Číslo toho dílu je 3B0868445 B41 (černá), stojí 170,-... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 kdoz mate Etos nebo Etku, mrknete mi prosim co je toto5J0864273 dekuji ano je to uchyt a pro Roomstera, takze na prd nevedel by nekdo objednaci cislo konzole pro uchyceni operky na fabii (na loketku) a cislo pryzove lemovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Bobik: Jestli myslis ten kov, kterym se loketka ve fabii prichycuje, tak to jako nahradni dil nesezenes - samostatne se to neprodava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Bobik: Jestli myslis ten kov, kterym se loketka ve fabii prichycuje, tak to jako nahradni dil nesezenes - samostatne se to neprodava si delas srandu ne? to jsem v kelu........ uz jsem koupil ty plastovy krytky a sroubky na to .... leda vyrobit, to by nebyl problem, ale sehnat rozmery.... kua fix... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Bobiku, bobiku.... Loketka se na foru resila uz miliardakrat Zkus kontaktovat RomanaR15 nebo jak ma tu presdivku. Ten ty drzaky sehnat dokazal samostatne. S vyrobou nevim, ale zjistoval to P2M jestli by to neslo u nich ve firme a ani s jejich technikou by to neslo Takze nejaka domaci vyroba asi nepripada v uvahu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 uz jsem mu psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 snad i Cosby tu něco k loketce na fábku nabízel, ale už je to dýl,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.