Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čau. Loketní opěrku mám standardně v první přizvednuté poloze. Několikrát se mi stalo, že mi prostě spadla zpět dolů. Ovšem, když je přizvednutá a jen se na ní zatlačí tak se ani nehne. Včera se mi povedlo zjistit, že je to způsobeno vibracemi. Když jedu po kamenité cestě, nebo do opěrky klepu s jistou frekvencí, tak prostě spadne zpět do spodní polohy. Pozorujete někdo něco takového? Já jen jestli je to vada mého kusu a mám zkusit reklamaci, nebo je to vlastnost a nemám s tím ztrácet. Dík.

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Ať nezakládám nové téma mam na loketní opěrku tento dotaz. Mam jí posunutou až na doraz vpřed a při lehkém zatlačení (manipulace s ručkou) ochotně popojede vzad. Dá se někde nastavit tuhost pohonu případně aretace v jedné (vysunuté) poloze?

Vloženo

Při opírání nemám s jejím pohybem žádný problém, tedy nehýbe se samovolně. A aby jsi zatáhl ruční brzdu, tak ji stejně musíš zasunout dozadu. Nepřijde mi, že by šla zasunout až tak lehce, aby to dělala samovolně.

Vloženo

abych si ji přizvedl musím s ní dělat neuvěřitelné šachy a v přizvednuté poloze drží jen náhodou-nikdy jsem nepřišel na "algoritmus" jak to zařídit, aby držela v té výšce, kde ji chci. Nikdy jsem si na to nevzpomněl v servisu. Pravda je, že ani u eresy ani u scouta to nedělá, jen ten můj služebák....

Vloženo

Já s tím taky žádný problém nenám a jasně že samovolně se neposune ale nějak zaaretovat by to jít mohlo, když se opřu loktem abych se třeba nějak usadil tak se někdy posune.

Vloženo

abych si ji přizvedl musím s ní dělat neuvěřitelné šachy a v přizvednuté poloze drží jen náhodou-nikdy jsem nepřišel na "algoritmus" jak to zařídit, aby držela v té výšce, kde ji chci. Nikdy jsem si na to nevzpomněl v servisu. Pravda je, že ani u eresy ani u scouta to nedělá, jen ten můj služebák....

V tom případě ji máš asi taky vadnou. Když jsem v servisu ukázal jak nedrží zvednutá tak to na záruku bez jediného slova vyměnili.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...