Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravím, číslo chyby ve Vagu 18047 - snímač 1/2 polohy pedalu plynu - neverohodný signál (G79/G185) ,závada se objevuje pokaždém nastartování a to i po výměně plynového pedálu a po kontrole konektorů,v infu jsem dodrzel postup,poslední možnost je že by mohl být vypálený vstup do ŘJ ale to by se projevovalo pořád a ne cca po 20km nemyslíte? budu rád za každou radu

nikdo nic neporadí ?

• 2 týdny později...

zdravímm tak mám další poznatek dnes proběhla výměna řídící jednotky motoru jako poslední možné podle příručky.každopádně stále beze změny stálé škubání ztráta výkonu vysokká spotřeba a padá do nouzáku pod číslem 18047 1/2 poloha plynového pedálu. spojil jsem se i s techniky ze škoda servisu a ty tvrdí že by to mohl způsobovat přeskočený rozvodový řemen. je někdo stejného názoru?

Pedál je nový nebo použitý? A je originál? Kabely si proměřil?

první pedál byl od výroby druhý byl nový. každopádně jsem včera ješte jednou menil pro jistotu do tretice a zatím se zdá být vše vpořádku. Jen mě zaráží že mohly oba takhle odejít . zřejmě se vypalilo něco v té elektronice plynu ale co to způsobuje to je ted má otázka. kkkabely jsou okey zadnej prcanec ani prodřeny

• 1 rok později...

ahoj prosím o radu :( odpojil se mi tento zlutej drat co vede od rele 53 a nevím kam ho mám zapojit,od te doby mi nereaguje na seslapnuti pedalu plynu

post-75687-0-34578800-1460670491_thumb.j

Upraveno od bambino12

• 3 roky později...

dorý den mám stejný problém jako vy před léty , na něco jste přišel nebo vyřešil děkuji

• 3 roky později...

Ahoj, asi před týdnem mi začal zlobit plynový pedál. Do půlky sešlápnutí funguje a auto jede, ale od druhé půlky sešlápnutí pedál vůbec nereaguje a auto jede pořád, jako by se šlapalo jen do půlky. Nevíte čím to muže být? Plynové lanko, nebo koupit nový pedál? Moc děkuji za odpověď. 

Lanko? To máš Š120? Nemá náhodou O1\F1 eletronickej plyn?

@Luďa asi jo😂  prostě myslím pedál, kterým se přidává plyn 

mám Octavii 1 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.