Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No ja se naucil v autoskole od instruktora pokud vas nekdo bude oslonovat tak se hlavne nedivejte do tech svetel , ale divejte se do prave strany k sve krajnici a pred sebe a pak mate velkou sanci ze se nestretnete protoze nic neuvidite. Zatim tak vzdy jezdim a  hlavne v desti dost ucine. S temi paky co to neumi ani sestelovat at maji jekoliv zarovky bohuzel nikdo nic neudela.

Vsak to otestujem , jinak vezmu z roboty ty philipsky ;) ... Bojim se obsem ze to nijak nepoznam , posledni pulrok jezdim vecne jen po meste :D

Kdyby jste měli v robotě těch philipsek velkej nadbytek a všichni už jimi byli přežraní tak mi klidně jedny vem. Mám nenažraný auto.

• Autor

No jenže mě to přímo nutí (láká) :D se do toho podívat .. :( Vždy se podívám na to auto co proti mě jede už nějak reflexně .. a pak mám vypálené oči :) Nejlepší je když někdo jede zamnou a je jasně vidět jak levé světlo svítí úplně nahoru a pravé dolů.. nechápu jak tak můžou jezdit.

Nedávno při cestě ze zlína jsem potkal jednoho experta který první jel jako šílený a předjížděl jako by tam dvojitá plná an nebyla a poté se v zatáčce málem bokem střetl s autem. Aby toho nebylo málo jak jsem na něj zablikal dálkovýma tak mě vybrzdil a jak jsem ho předjel když už se zase táhl jak smrad tak se mě začal lepit na prdel a ještě k tomu všemu mu svítilo jen pravé světlo, v levém nesvítila ani parkovačka a tak byl každou chvíli uprostřed silnice :)

• Autor

Jozzi řekni mě cenu za kolik je prodáváš .. taky bych si vzal :D

Upraveno od Petrkiller

No mam odlozene tri sady , ono i sluzebak toho nejak moc zere (cti papirove) :D

• Autor

Tak jednu přiber pro mě a jednu pro spitfre a jednu si nech ..a odkládej další :D

No na dve bych mel vuziti a treti je pro sihr :D ale dneska.jsem obednal ty osramky takze dalsi za dva mesice :)

• Autor

To je škoda :( Já se těšil že ušetřím pár kaček na žárovkách :( ale kdyby jsi měl navíc bral bych i osramky .. ale jedině NBU :) za lepší peníz jak je v obchodě :)

Spit se taky těšil, ale naštěstí má zásoby, tak nic no :D

No jsem zvedavy kolik jich sezere fabka :D

Ja som rozmyšlal že ked mi skapú tie čo tam sú od výroby tak si kúpim Osram Silverstar 2.0. Vydržia viac ako NBU a v svietivosti nieje až taký veľký rozdiel podľa mňa.

A hlavne preto že nemám denné svietenie a svietim nonstop s hlavnými svetlami

No ja mam prave denni takze hlavni sviti jen kdyz musi :D

Denní je parada, ono se to nezdá, ale těch žárovek se ušetří dost, nejsou zrovna levné.

ještě tyto mě lákají, ale jsou na opačné straně spektra. Rozhodně by to mohla být zajímavá zkušenost. Ve verzi H3 zde.

Nad tim jsem premyslel do dalek :)

Denní je parada, ono se to nezdá, ale těch žárovek se ušetří dost, nejsou zrovna levné.

Ja viem. Snad sa raz dokopem k RS dennému :) Teda, ono to ani nie je len RS ale aj Scout :D

A moja fll classic easy :)

U vás H8, u mňa na scoute HB4

Jo teď mě napadlo... před půl rokem jsem z tohoto inzerátu objednával žárovky. Domluva perfektní, levné poštovné, samotné žárovky jsou opravdu originál (nebo hodně dobrý padělek :D ) a dobře zabalené. Objednával jsem jich asi 8 a všechny bez problému. Takže jenom moje zkušenost, kdyby někdo potřeboval levně origo žárovky. Pro mě jako provozovatele všeho na H7 to není špatný kauf. (Bohužel však nelze nepochybovat o tom, že prodejce získal ty žárovky pokoutným způsobem.)

Ktery odvazny by to porovnaval ? :D

Kluci spise poradte , nejbělejši , asi jako zuby zubaře ... Ktere ?

Upraveno od jozzi

Asi Cool Blue Intense. Ale farba pôjde na úkor svietivosti

Pyro tak to asi testnu to co mam :) akorat je prozatim nemam kam dat :D mam white vision, pryyyyze 4300k

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.