Leden 4, 201510 r No ja se naucil v autoskole od instruktora pokud vas nekdo bude oslonovat tak se hlavne nedivejte do tech svetel , ale divejte se do prave strany k sve krajnici a pred sebe a pak mate velkou sanci ze se nestretnete protoze nic neuvidite. Zatim tak vzdy jezdim a hlavne v desti dost ucine. S temi paky co to neumi ani sestelovat at maji jekoliv zarovky bohuzel nikdo nic neudela.
Leden 4, 201510 r Vsak to otestujem , jinak vezmu z roboty ty philipsky ... Bojim se obsem ze to nijak nepoznam , posledni pulrok jezdim vecne jen po meste
Leden 4, 201510 r Kdyby jste měli v robotě těch philipsek velkej nadbytek a všichni už jimi byli přežraní tak mi klidně jedny vem. Mám nenažraný auto.
Leden 4, 201510 r Autor No jenže mě to přímo nutí (láká) se do toho podívat .. Vždy se podívám na to auto co proti mě jede už nějak reflexně .. a pak mám vypálené oči Nejlepší je když někdo jede zamnou a je jasně vidět jak levé světlo svítí úplně nahoru a pravé dolů.. nechápu jak tak můžou jezdit. Nedávno při cestě ze zlína jsem potkal jednoho experta který první jel jako šílený a předjížděl jako by tam dvojitá plná an nebyla a poté se v zatáčce málem bokem střetl s autem. Aby toho nebylo málo jak jsem na něj zablikal dálkovýma tak mě vybrzdil a jak jsem ho předjel když už se zase táhl jak smrad tak se mě začal lepit na prdel a ještě k tomu všemu mu svítilo jen pravé světlo, v levém nesvítila ani parkovačka a tak byl každou chvíli uprostřed silnice
Leden 4, 201510 r Autor Jozzi řekni mě cenu za kolik je prodáváš .. taky bych si vzal Upraveno Leden 4, 201510 r od Petrkiller
Leden 4, 201510 r Autor Tak jednu přiber pro mě a jednu pro spitfre a jednu si nech ..a odkládej další
Leden 4, 201510 r No na dve bych mel vuziti a treti je pro sihr ale dneska.jsem obednal ty osramky takze dalsi za dva mesice
Leden 4, 201510 r Autor To je škoda Já se těšil že ušetřím pár kaček na žárovkách ale kdyby jsi měl navíc bral bych i osramky .. ale jedině NBU za lepší peníz jak je v obchodě
Leden 4, 201510 r Ja som rozmyšlal že ked mi skapú tie čo tam sú od výroby tak si kúpim Osram Silverstar 2.0. Vydržia viac ako NBU a v svietivosti nieje až taký veľký rozdiel podľa mňa. A hlavne preto že nemám denné svietenie a svietim nonstop s hlavnými svetlami
Leden 4, 201510 r Denní je parada, ono se to nezdá, ale těch žárovek se ušetří dost, nejsou zrovna levné.
Leden 4, 201510 r ještě tyto mě lákají, ale jsou na opačné straně spektra. Rozhodně by to mohla být zajímavá zkušenost. Ve verzi H3 zde.
Leden 4, 201510 r Denní je parada, ono se to nezdá, ale těch žárovek se ušetří dost, nejsou zrovna levné. Ja viem. Snad sa raz dokopem k RS dennému Teda, ono to ani nie je len RS ale aj Scout
Leden 4, 201510 r Ešte som uvažoval nad týmto (http://mtecsvietenie.sk/11-golden-style) do hmloviek. Čo je tam vlastne za typ žiarovky?
Leden 7, 201510 r Jo teď mě napadlo... před půl rokem jsem z tohoto inzerátu objednával žárovky. Domluva perfektní, levné poštovné, samotné žárovky jsou opravdu originál (nebo hodně dobrý padělek ) a dobře zabalené. Objednával jsem jich asi 8 a všechny bez problému. Takže jenom moje zkušenost, kdyby někdo potřeboval levně origo žárovky. Pro mě jako provozovatele všeho na H7 to není špatný kauf. (Bohužel však nelze nepochybovat o tom, že prodejce získal ty žárovky pokoutným způsobem.)
Leden 7, 201510 r I když ne Osram ... http://www.obautodily.cz/eshop/halogenove-zarovky-ledky/dovoz-zarovky-halogenove/h7/halogenova-zarovka-12v-h7-55w-px26d-compass-bila-id:7964.eshop
Leden 7, 201510 r Ktery odvazny by to porovnaval ? Kluci spise poradte , nejbělejši , asi jako zuby zubaře ... Ktere ? Upraveno Leden 7, 201510 r od jozzi
Leden 7, 201510 r Pyro tak to asi testnu to co mam akorat je prozatim nemam kam dat mam white vision, pryyyyze 4300k
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.