Pawouk Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Tak u mojeho sou stěrače tak 4mm nad těma značkama. Ještě sem stěrače nesundaval. A u hodně jinejch taky tak. A naopak u jinejch aut je to skoro přesně na značkách. Taky mi přijde, že to ve škodovce montujou jak vítr foukne. Stejně jako jako ty mezery mezi světlama a haupnou. Řešíš úplné kraviny - teď jsem se díval na dvě FII, co tady mám v práci po ruce a obě mají stěrače úplně stejně, jako ty... A kdyby se o tom tady nepsalo, tak bych si toho za ty čtyři roky, co s tím jezdím, ani nevšimnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Tak někdo je člověk zvaný ehm, jak se to řekne, estét. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Napadá mě možnost u těch drážek, co jsou na stěračích (obrázky nahoře). Je to hliníková slitina, měkký kov, tak si myslím že se vytlačí až po prvním utažení ve výrobě. A podle toho, jak je usadil montér poprvé. Kupoval si někdo komplet nové stěrače? Jsou u nového už drážky, nebo je to hladká díra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 (editace) Ty drážky jsou vidět, že barva na nich není sedřená a vytlačená bokem. Tisícihran v tej díře je od pohledu originál. Takže je pevně dáno kam ty stěrače zapadnou na osičce. A věř mi, že sem to zkoumal opravdu pečlivě. Navíc mi to dnes zodpověděl-potvrdil technik v autorizáku že drážky v tom odlitku jsou z výroby. Editováno: 8. Říjen 2014, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.