Publikováno Září 10, 201410 r Ahojte ake mate skusenosti s plastami, mám pocit že sa akoby rýchlo poškriabu ani neviem od čoho, dá sa to neajko opraviť? Upraveno Září 11, 201410 r od Pawouk Upraven název vlákna.
Září 11, 201410 r osobně mám škrábance na plastech na prazích dveří.....(podpatky jsou sice krásný, ale :-) taky by mě zajímalo jak na to.....
Září 11, 201410 r buď se to dá napatlat oživovačem plastů - schová drobné škrábance, musí se to obnovovat. Případně se větší škrábance dají sjednotit s okolním povrchem zapalovačem
Září 11, 201410 r no ono by bylo dobrý ujasnit o jaké plasty se má jednat. Lesklé, matné, takové ty hrbolaté?
Září 12, 201410 r no předpokládám, že na těch prazích budeš mít těch škrábanců mraky. Ten plamen je fakt výborný, ale na jeden, dva hluboký. Pokud to ale děláš na celkově odrbané ploše, tak je to spíše horší - může se to začít lesknout. Zkus ale nějaký oživovač, on vlastně funguje tak, že sjednotí povrch a ty škrábance nejsou vidět, vydrží to kolem 1 - 2 měsíců.
Září 13, 201410 r Někde se to tu řešilo. Horkovzdušnou pistolí se to dělá, ale jen zlehka, aby se to celé neslilo - lepší než plamenem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.