Popu Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 cidlo chladici kapaliny na termostatu - vymenit system paliva - tankoval nebo tankujes hodne casto po okraj vicka ? nejspis ti umira prvni lambda,.... nedela ti problemy nejak motor, poskubavani, nepravidelny chod a atd .... neblbne ti ukazatel paliva ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corrny5919871 Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 ahoj diky ukazatel paliva jde nebo sem si nevsiml ze by ukazoval spatne motor obcas zacuka ale ne nejak znatelne obcas dotankuju uplne po vicko ale vetsinou se kontrolka motoru rozsviti treba v pulce nadrze dnes jsem vymazal chyby zitra vynenim to cidlo teploty a uvidim jestli jeste neco naskoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gribo Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 Zdravím. Při startu mi kontrolka (žlutý volant s vykřičníkem) hlásí chybu. Pokud motor chytne a klíček se ihned po chytnutí pustí zpátky,chyba zmizí a posilovač jede v pohodě, pokud však motor chytne a já klíčkem dále vytáčím, byť třeba o půl vteřiny, nestihnu klíček pustit, tak chyba přetrvá a posilovač nefunguje. Dnes jsme to napíchli na diagnostiku a toto je výsledek: Asistent řízení - Diagnostika 01288 - +30, posilovač řízení - signál příliš nízký - přerušovaný Za každou radu či nápad předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 pises ze tocis nejak zahadne klickem, dej na zkousku jiny orech spinacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.