Říjen 12, 201410 r Tvoje auto? Ale at tady nepisu jen mimo tema tak tady jsou servisni intervaly i ten muj Neměj péči, takový prase, abych jezdil na olej 50tkm (a dle videa i 90tkm) opravdu nejsem! Tvé intervaly mě opravdu nezajímaj, jen trošku lituju člověka, který po tobě koupí auto. Upraveno Říjen 12, 201410 r od Pawouk Upravena citace.
Říjen 12, 201410 r Ja ho prodavat nebudu, jsem s nim spokojeny. To tve urcite tolik nenajede.... A s tim prasetem pozor, tak muzes mluvit doma a ne tady. Jo a stale se jen opakujes. To tu nemusis ani psat. Upraveno Říjen 12, 201410 r od petan76
Říjen 12, 201410 r Doufám, že někteří lidé začnou někdy přemýšlet hlavou ... (čekám odpověď typu - začni přemýšlet sám nad sebou atd.) Na to již nebudu opravdu reagovat. Přeji mnoho ujetých km.
Duben 10, 201510 r Zdravím! Potřebuji urgentní pomoc. Neví tu někdo přesný postup servisní prohlídky Octavie RS 1,8T 1. generace? Mám to jako ročníkovou práci ve škole a uzávěrka je dnes do půlnoci. Pomozte mi prosím
Březen 12, 20169 r Ahoj. Zhruba před 3/4 rokem jsem měnil olej v mé octavii I 1,9 TDi r.v. 2002. Od té doby najeto cca 6 tis. km (moc s ní nejezdím, mám služební vůz). Servisní interval klasicky vynulován. Při otočení klíčkem se mi objevuje hláška "servis 1500 km", což by znamenalo výměnu oleje při cca 7500 km. Z jakého důvodu se objevuje tato hláška, když je nastavený pevný interval na 15000 km? Může to mít nějakou souvislost s provozními podmínkami? Občas auto stojí v garáži i 3 týdny. Pokud někdo víte o co jde, budu rád za vysvětlení. Díky
Březen 13, 20169 r Záleží aj na okolnostiach pri akých auto funguje. Časté štarty, jazda na krátke vzdialenosti po meste , za studena a podobne.
Březen 13, 20169 r Nastavil si po výměně oleje jak servisní interval tak i interval na výměnu oleje? Já bych řekl že ne.
Březen 13, 20169 r tak tak, jak píše KaJe. Intervaly jsou 2 - jeden pro olej a druhý pro "servis". Každý se nuluje samostatně. T.
Březen 16, 20169 r tak tak, jak píše KaJe. Intervaly jsou 2 - jeden pro olej a druhý pro "servis". Každý se nuluje samostatně. T. No vynuloval jsem to kombinací tlačítek na přístrojovce. Předpokládal jsem že se nulují oba intervaly současně. Mohu se zeptat jak se nuluje ten druhý? Díky
Březen 16, 20169 r Takhle - http://forum.skodahome.cz/topic/12619-jak-vynulovat-servisn%C3%AD-interval/
Prosinec 12, 20177 r Má někdo odkaz, kde jsou přehledně popsány všechny servisní intervaly které by se během provozu neměly zanedbávat ?
Prosinec 12, 20177 r Kdybys hledal a nezakládal duplicitní téma, našel bys toto, se kterým jsem to spojil. Najdeš tady, co potřebuješ.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.